OGLAS

uhvaćeni

Nesvakidašnja scena: Medicinska sestra u Vinogradskoj uhvatila pacijente u ljubavnom klinču, oni je vrijeđali

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Medicinska sestra dolaskom u jednu sobu uočila je dvoje pacijenata gole

19.1.2022. u 16:02/ RTL Vijesti

Vrlo neobična scena dogodila se na KBC-u Sestre Milosrdnice. Jedan 34-godišnji Zagrepčanin i 39-godišnja Splićanka uhvaćeni su u ljubavnom klinču u bolnici u kojoj su se liječili. Prekinula ih je medicinska sestra koju su potom besramno izvrijeđali jer ih je upozorila da krše bolnički kodeks i da bi mogli biti izbačeni s odjela, piše Jutarnji list.

Zbog nesvakidašnjeg sukoba morala je na kraju intervenirati i policija, koja je protiv 34-godišnjaka podnijela optužni prijedlog jer je, između ostaloga, doktorici koja je odmah pristigla na poziv poručio: "Ti ćeš biti kriva kada ću morati ležati 19 mjeseci u zatvoru, zapamtit ćeš me ku**o. Tužit ću vas!"


Revoltirana, pak, Splićanka je na sav glas urlala: "Je*em ti mater kurvo jedna, ti ćeš nas izbaciti".

Policija je dvojac odvela u policijsku postaju te ih prijavila za kršenje članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a Općinski prekršajni sud u Zagrebu je nedavno svakog kaznio sa 600 kuna te im naložio plaćanje po 200 kuna sudskih troškova.

Image
Stigle isprike

Novogodišnji skandal u bolnici: 'Zatajili su da je prva beba rođena u 2020. mali Rom'

Image
Stigle isprike

Novogodišnji skandal u bolnici: 'Zatajili su da je prva beba rođena u 2020. mali Rom'

Ignorirali su pozive za sudska ročišta ignorirali, te se dostava poziva u nekoliko navrata vraćala, pa se suđenje okončalo i bez njih jer su vlastoručno bili potpisali obavijest o počinjenom prekršaju.

Medicinska sestra koja je spornog dana radila noćnu smjenu ispričala je da je na odjelu tijekom vizite obilazila pacijente po sobama. Dolaskom u jednu sobu uočila je dvoje pacijenata gole.

''Bilo je to prošle godine. Oni su bili u potpunosti goli. Rekla sam im da je to zabranjeno u prostoru bolnice jer da time krše kodeks te da će biti disciplinski otpušteni. Počeli su na to negodovati i vikati. Pa je došla doktorica, a pacijenti su je vrijeđali. Oboje su bili izrazito agresivni. Cijeli odjel je čuo buku pa su se drugi pacijenti uznemirili. Pozvale smo zaštitare, a potom i policiju, s kojima su napustili bolnicu'', rekla je medicinska sestra.


Njezina, nadređena, pak, ispričala je da ju je sestra nazvala jer je zatekla pacijente u seksualnom odnosu.

''Uzela sam njihove povijesti bolesti. Vidjela sam da su dva dana prije toga došli na liječenje. Pa sam otišla do njih i pozvala ih u ambulantu. On je bio izrazito agresivan, a oboje su me i vrijeđali'', rekla je doktorica.

Vrijeme je za seks
Viola boje mora
Love island Australija
Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene 2023.
American idol
default_cta
Ljubav je na selu
Barbie biserna princeza
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
default_cta
Turbo fast

Više s weba

Pročitajte još

Image
IZ SINDIKATA NEZADOVOLJNI

Prvi rabljeni tramvaj iz Njemačke stigao u Zagreb. Star je 27 godina i nema klimu: 'Zagreb i putnici su oštećeni'


Više s weba