Čestitke ponosnim roditeljima

'Dragi prijatelji, Noa nam je stigao na svijet': Ivan Pernar se pohvalio prinovom pa otkrio je li cijepio sina

Image

Ivan Pernar, Viktorija Pernar, sin, rođenje

Foto: Ivan Pernar/Facebook

'Dijete je hvala Bogu dobro i zdravo, pa se zahvaljujem i onome u kojeg mnogi ne vjeruju ali ja osobno vjerujem', kazao je Pernar

11.8.2019. u 13:41/ Vijesti.hr

Ivan Pernar postao je otac i to drugi put. Tu je vijest podijelio sa svojim pratiteljima na Facebooku uz opis "Dragi prijatelji, Noa nam je stigao na svijet! <3". 

Čestitke su počele stizati sa svih strana, a Pernar se isto tako zahvalio svom osoblju Karlovačke opće bolnice na vrhunski obavljenom porodu. Pohvalio se i kazao da je maleni Noa dugačak 51 centimetar, a težak 3250 grama

Dodao je i kako se Noa trebao roditi 10. kolovoza, ali je vodenjak puknuo danas u 4 ujutro pa su kroz samo sat vremena stigli do bolnice. 

"Također, odbio sam da se djetetu daju ikakva cjepiva jer imam loša iskustva s prvim sinom, a naslušali smo se iz prve ruke svakakvih horor priča od drugih roditelje. Cijepljenje sa sobom nosi rizik koji je za mene i njegovu majku Viktoriju, inače zubaricu, bio neprihvatljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne vjerujemo u imunitet krda, niti imamo mentalitet krda. Imamo svoje mišljenje i nemamo namjeru popustit pritisku medija i farmaceutske industrije", napisao je na svom Facebooku.

Upravo se čita

Image
ANALIZA SKY NEWSA

Zašto je toliko žrtava potresa u Siriji i Turskoj? Nekoliko je razloga

Više s weba

Pročitajte još

Image
ERIC VELASCO FERRERA

Arhitekt za Danas o urušavanjima nakon potresa: 'Kuće se ruše u doslovno 3-4 sekunde'

Više s weba