'Prijeđena crta popuštanja'

Novi problemi za Škorin Domovinski pokret: Kandidatkinja za gradonačelnicu Karlovca povukla se iz utrke

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL, Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Predsjednik karlovačke podružnice Domovinskog pokreta Vlatko Ivka rekao je kako "ne zna je li ili nije gospođa Stojkić kukavičje jaje HDZ-a"

27.4.2021. u 11:06/ Hina

Dojučerašnja kandidatkinja Domovinskog pokreta za gradonačelnicu Karlovca Martina Stojkić povukla je kandidaturu zbog, kako je rekla u utorak Hini, neslaganja s kadrovskom politikom vodstva karlovačke podružnice te stranke. 

"Dobro ću razmisliti hoću li ostati članicom Domovinskog pokreta jer smatram i dalje da u stranci ima jako puno dobrih i časnih ljudi, pa ćemo vidjeti u kojem će to smjeru dalje ići", izjavila je Stojkić.

Istaknula je kako ne želi sudjelovati u daljnjem djelovanju lokalne podružnice stranke "za korist pojedinaca koji nažalost gledaju samo svoje osobne interese, a ne doprinose i razvoja grada Karlovca".

U priopćenju medijima ispričala se svim članovima stranke i simpatizerima, posebno onima kojima je dala "nadu da se pravedni i pošteni ljudi, bez ijedne mrlje u poslovnoj i privatnoj karijeri, mogu uključiti u politiku i biti pokretači promjena".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stojkić je naglasila kako se na odustajanje odlučila "jer je prijeđena crta političkog popuštanja", prvenstveno zato jer vjeruje da su političke promjene moguće samo ako ih provode vjerodostojni ljudi.

Image
ZAJEDNO SNIMILI PJESMU

Reper kojeg se Škoro odrekao progovorio za RTL: 'Ne vidim razlog za ispriku. To je prozivanje i napad na mene'

Image
ZAJEDNO SNIMILI PJESMU

Reper kojeg se Škoro odrekao progovorio za RTL: 'Ne vidim razlog za ispriku. To je prozivanje i napad na mene'

Ivka: Ne znam je li Stojkić kukavičje jaje HDZ-a

Predsjednik karlovačke podružnice Domovinskog pokreta Vlatko Ivka, ujedno kandidat za župana i nositelj liste za Županijsku skupštinu, rekao je Hini kako "ne zna je li ili nije gospođa Stojkić kukavičje jaje HDZ-a", ističući da u stranci očito sa Stojkić "nisu našli kompromis i dogovor".

Upravo se čita

Image
liste HZZO-a

Udruge pacijenata: Zbog štednje Hrvatskoj prijeti nestašica lijekova, na udaru skupe terapije

Ivka ne vidi razlog da bi se Stojkić izbacivalo iz stranke.

Inače, Domovinski pokret će sutra predstavili kandidacijske liste i gradonačelničke kandidate za Slunj, Ogulin i Dugu Resu, a za gradove Ozalj i Karlovac neće istaknuti gradonačelničke kandidate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neka Domovinski pokret krivce ne traži u HDZ-u

Iz karlovačkog HDZ-a su odbacili i kao neutemeljene ocijenili navode glasnogovornice županijske organizacije Domovinskog pokreta Jelene Laić, koja je priopćila da je Stojkić cijelo vrijeme bila u dosluhu s pojedincima iz HDZ-a. 

"Molimo da nas Domovinski pokret ne upliće u međusobne obračune te da isti krivce ne traže u HDZ-u koji vodi pozitivnu kampanju okrenutu programu i projektima, za što vjerujemo da će birači prepoznati", priopćili su iz HDZ-a i birače pozvali da "biraju odgovorno".

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kontroverzni milijarder

George Soros želi preuzeti Mercator? Navodno nudi 150 milijuna eura

Više s weba