I DALJE OBUSTAVLJEN PROMET

Objavljena najnovija snimka iz Rijeke! Mina izvučena na površinu mora

19.3.2023. u 11:53/ Danas.hr

Inače, cijelu akciju izvlačenja i neutralizacije mine koordinira Stožer civilne zaštite Grada Rijeke u partnerstvu s Policijskom upravom primorsko – goranskom i mnogim drugim službama i institucijama

Iz PU primorsko-goranske objavili su novu snimku mine koju su izvadili na površinu i bit će iz riječke luke na lokaciju na kojoj će biti neutralizirana.

"U 9:23 sati tegalj je prošao vrh Riječkog lukobrana i nastavljeno je tegljenje prema mjestu neutralizacije koje još uvijek traje", napisali su.

Podsjetimo, jutros točno u 6:10 sati sirena za opću opasnost označila je početak akcije tegljenja i deaktiviranja mine zaostale iz perioda Drugog svjetskog rata, koja je pronađena u riječkoj luci.

Image
EVAKUIRALI STANOVNIŠTVO

VIDEO Točno u 6:10 sati začula se sirena za opću opasnost i označila početak akcije deaktiviranja mine

Image
EVAKUIRALI STANOVNIŠTVO

VIDEO Točno u 6:10 sati začula se sirena za opću opasnost i označila početak akcije deaktiviranja mine

Policija i dalje javlja da je obustavljen sav cestovni, željeznički, zračni i pomorski promet u tzv. crvenoj zoni koja obuhvaća područje oko riječke luke, a zatvoreni su i svi gospodarski objekti. Cestovni promet u gradu, odvija se tzv. sjevernim koridorom, odnosno ulicama Vukovarska, Viktora Cara Emina, Fiorello la Guardia, Pomerio i Žrtava fašizma. Zatvoreni su odnosno izmješteni i željeznički te autobusni kolodvor.

Inače, cijelu akciju izvlačenja i neutralizacije mine koordinira Stožer civilne zaštite Grada Rijeke u partnerstvu s Policijskom upravom primorsko – goranskom i mnogim drugim službama i institucijama.

Više s weba

Pročitajte još

Image
DVD PREGRADA

Ženi upali ključevi u šaht pa zvala vatrogasce: Naposljetku njih 20 izašlo na intervenciju

Više s weba