uz mjere opreza

Od danas na slobodi i devet posljednjih navijača Hajduka uhićenih na autocesti. Ne smiju se približavati stadionu

Image
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Šest navijača izlazi iz Remetinca, dvojica iz zatovra u Bjelovaru i jedan iz zatvora u Gospiću.

21.6.2022. u 16:07/ RTL Vijesti

Od danas, svi su na slobodi. Preostalih devet navijača Hajduka osumnjičenih za izazivanje nereda, a koji su završili u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, sutkinje istrage odlučile su pustiti da se brane sa slobode, prenosi 24sata.

Šest navijača izlazi iz Remetinca, dvojica iz zatvora u Bjelovaru i jedan iz zatvora u Gospiću.

Sutkinje su odbile prijedlog da se pritvor osumnjičenicima produži te su ga zamijenile mjerama opreza - kao i u slučaju prijašnjih 29 osumnjičenika.

Image
'bili libar'

Dežulović za Direkt: 'Hajduk je više nego klinci misle da jest. Zbog teksta o Vukovaru prijetili su mi, naravno da je naslov bio provokativan'

Image
'bili libar'

Dežulović za Direkt: 'Hajduk je više nego klinci misle da jest. Zbog teksta o Vukovaru prijetili su mi, naravno da je naslov bio provokativan'

Mjere opreza znače da će se osumnjičenici morati redovito javljati u policijsku postaju na svom području i da neće smjeti dolaziti na sportska natjecanja. Također, neće se smjeti približiti stadionu na udaljenost manju od 1000 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nakon utakmice Dinamo - Hajduk dio pripadnika Torcide, koji su se u koloni vozili uz policijsku pratnju vozila prema Splitu na autocesti A1, kod odmorišta Desinec napali su policajce kod benzinske postaje.

U sukobu je ozlijeđeno najmanje 34 ljudi, od čega 20 policajaca. Četvero navijača je upucano. Uhićeno je 42 ljudi koji su završili u istražnom zatvoru.

Upravo se čita

Image
ZANIMLJIVO ISTRAŽIVANJE

Stručnjak za Direkt otkriva zašto je dio Hrvatske razvijen kao Libanon, a dio kao Kina

Više s weba

Pročitajte još

Image
MOLITVA u 10 gradova

Pogledajte kako muškarci mole i kleče po trgovima hrvatskih gradova

Više s weba