Napustio Orešković i Puljak

Oglasio se i 'pobjegli' Zurovec: 'Jednostavno je. I u Svetoj Nedelji smo na kontra strani od HDZ-a'

Image
Foto: Robert Anić/Pixsell

O svemu se oglasio preko društvenih mreža

22.7.2020. u 20:04/ I.Š.

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec ostavio je Daliju Orešković i Marijanu Puljak i to na prvi dan Sabora. Raspala se ta koalicija centra Stranke s Imenom i Prezimenom-Pametno-Fokus koje su u izbornoj noći slavile osvojena tri mandata.

O svemu se oglasio i Zurovec preko Facebooka.

"Ne uzbuđujem se previše, ali vidim da je uzelo maha pa evo samo kratko da reagiram i odgovorim na pitanje čiji sam igrač. Jednostavno je: ja sam igrač građana koji su mi dali povjerenje na ovim izborima.
Govorili su svašta i za mene kad sam se kandidirao za gradonačelnika Svete Nedelje pa sam u samo tri godine pokazao rezultate, a i opet ću stati pred svoje građane uskoro na lokalnim izborima.

Image
ljubav je kratko trajala

Prvi je dan Sabora, a jedna koalicija već se raspala: Zurovec napustio Daliju Orešković i Marijanu Puljak

Image
ljubav je kratko trajala

Prvi je dan Sabora, a jedna koalicija već se raspala: Zurovec napustio Daliju Orešković i Marijanu Puljak

FOKUS je oporbena stranka, jednako kao i partneri s kojima smo zajednički izašli na izbore, no za daljnje političko djelovanje mi želimo ostati u centru. Između tehničkih prednosti koje donosi klub i dosljednosti u zagovaranju politika izabrali smo ovo drugo. Smatram da se i bez kluba mogu jasno zalagati za prije svega porezno i regulatorno rasterećenje, efikasnost i transparentnost te jačanje gospodarstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evo već ste dosad na primjeru Svete Nedelje mogli vidjeti da smo u svemu ovome konkretni, brzi i odlučni. Usput rečeno, i u Svetoj Nedelji smo na kontra strani od HDZ-a", napisao je u objavi.


Upravo se čita

Image
drama na D-8

U prometnoj u blizini Slanog poginuo 26-godišnji suvozač. Mlađi vozač teško je ozlijeđen.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Burilović opet predsjednik HGK

Više s weba