Nisu u skladu s uredbom

Oprez!! Povlače se suplementi za fitness, bodybuilding i mršavljenje poznatog domaćeg distributera

Image
Foto: Shutterstock

Na internetskim stranicama tvrtke stoji da Polleo Adria s tržišta povlači sve proizvode robne marke MVP Nutrition proizvođača Konsar Future Nutrition

6.7.2019. u 15:50/ Hina

Povlače se i opozivaju dodatci prehrani - vitamini i dodatci namijenjeni za fitness, bodybuilding i mršavljenje tvrtke Konsar Future Nutrition Inc iz Kanade - koju na hrvatsko tržište stavlja tvrtka Polleo Adria, izvijestili su u subotu iz Ministarstva poljoprivrede.

"Postoji mogućnost da proizvodi nisu u skladu s uredbom Europskog parlamenta i Vijeća o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane", stoji u priopćenju.

Dodatke prehrani na hrvatsko tržište stavlja tvrtka Polleo Adria d.o.o. putem svojeg lanca trgovina Polleo sport.

Na internetskim stranicama tvrtke stoji da Polleo Adria s tržišta povlači sve proizvode robne marke MVP Nutrition proizvođača Konsar Future Nutrition.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razlog povlačenja su nehigijenski uvjeti proizvodnje, pa postoji mogućnost kontaminacije proizvoda. Zbog nedostatka dobre proizvođačke prakse (GMP), svi proizvodi tvrtke Konsar Future Nutrition upitne su kvalitete i predstavljaju rizik po zdravlje potrošača.

Primite naše isprike za navedeno povlačenje. Vjerujemo da prihvaćate da je ovo povlačenje samo dokaz striktnih kontrola, a primjena nužnih mjera dokazuje odgovorno poslovanje", ističu iz tvrtke Polleo Adria.

Upravo se čita

Image
povijesni trijumf

'Hrvatska je mirno i metodično cijedila život i radost iz Brazila': Ovako svjetski mediji pišu o Vatrenima

Kupce koji imaju MVP proizvode kupljene u Polleo Sport poslovnicama, pozivaju da ih vrate, uz povrat novca.

Više s weba

Pročitajte još

Image
čestitala hrvatskoj

VIDEO I slavna hollywoodska glumica navijala i slavila pobjedu Vatrenih

Više s weba