Vozač je pozitivan na koronavirus

Otac vozača u suzama: 'Prenesite sućut obitelji poginulog! Rekao sam sinu da ne vozi ako pije. Nije poslušao....

23.1.2021. u 13:35/ Vijesti

"Užasno mi je teško. On je moje godište. Ovo su mi najteži trenuci u životu", kaže otac vozača koji se zabio u naplatnu kućicu na autocesti Zagreb-Sisak

Otac vozača koji se zabio u naplatnu kućicu na autocesti Zagreb-Sisak za Jutarnji list prenio je sućut obitelji poginulog radnika Hrvatskih autocesta: "Molim vas, prenesite sućut obitelji poginulog. Užasno mi je teško. On je moje godište. Ovo su mi najteži trenuci u životu", govorio je kroz suze.

Otac je opisao što se dogodilo prije nesreće. 

"Ja sam spavao kad je otišao. Čuli smo se sinoć i rekao mi je da je na nekoj fešti u Lekeniku. I mi tamo živimo. Rekao sam mu: 'Ako si pio, nemoj voziti!'. Ali, eto, nije me poslušao. Valjda je išao do Zagreba, ne znam sad. Inače nije uzimao auto ako ja ne znam. Kad bismo se zajedno vozili namjestio bi tempomat na dozvoljenu brzinu. Ne, koliko znam nije imao prekršaje zbog brzine. Ne znam što je bilo. Čekam tu u bolnici, rekli su mi da ima otvorene prijelome nogu kod koljena, slomljeno mu je stopalo, ima ozljedu glave."  

Image
Vozač je preživio

Detalji stravične nesreće u kojoj je poginuo HAC-ov djelatnik: 'To je bio strašan udar'

Image
Vozač je preživio

Detalji stravične nesreće u kojoj je poginuo HAC-ov djelatnik: 'To je bio strašan udar'

'Valjda je popio'

Ispričao je kako ima dvojicu sinova te kako ovaj koji je skrivio nesreću radi, ima djevojku te je trebao pološiti majstorski zidarski ispit. Rekao je i kako se nisu svađali prije nesreće. 

"Valjda je popio, ali ja sam mu uvijek govorio. Pazite kako vozite, je l' čitate crnu kroniku vidite što se dešava! Ali, takvi su mladi!", izjavio je otac vozača. 

Image

Stravična nesreća na autocesti za Sisak: Vozač jurio u BMW-u, zabio se u naplatnu kućicu i usmrtio djelatnika HAC-a

Fotogalerija
Image

Stravična nesreća na autocesti za Sisak: Vozač jurio u BMW-u, zabio se u naplatnu kućicu i usmrtio djelatnika HAC-a

Fotogalerija

Otac mladog vozača kaže da je auto star šest godina te da je tehnički ispravan. Naglasio je kako nije znao da mu je sin pozitivan na koronavirus što su utvrdili u KBC-u Zagreb. Nakon KBC-a Zagreb, mladi vozač prevezen je u KB Dubrava. 

"Zaprimili smo mlađu mušku osobu u dobi od 20 godina koja je prebačena u KB Dubrava nakon što je u KBC Zagreb utvrđeno da je covid pozitivan. Izvan je životne opasnosti, ali ima teške ozljede, kontuzije mozga i hematom. Zasad smo ga odlučili pratiti, i u tom dijelu nema potrebe za kirurškim zahvatom. Od drugih ozljeda, ima kontuziju obaju plućnih krila i lomove na objema nogama te će tijekom dana biti podvrgnut operativnom zahvatu kako bi se ti lomovi sanirali", rekao je dr. Mislav Rakić iz KB Dubrava za Jutarnji list

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
kod ispusta pročistača

Nema kraja! I kod Umaga pronašli minu iz Drugog svjetskog rata. Pod vodom je

Više s weba