u 10 godina

Penava: 'Izgubili smo jedan Osijek i jedan Slavonski Brod'

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

U Hrvatskoj su, tvrdi, ugroženi stupovi mlade države - obitelj, domovina i vjera. Ugroženi su, dodaje, i stupovi Europske unije 'jer ih vode izgubljene i pohlepne osobe'

3.6.2023. u 22:58/ Hina

Domovinski pokret u subotu je organizirao stranački skup pod nazivom ''Ustani i ostani!'' na kojem je upozoreno na depopulaciju Hrvatske te lošu gospodarsku situaciju na istoku zemlje, a predsjednik stranke Ivan Penava ustvrdio je kako su ugroženi stupovi države.

"U deset godina smo izgubili jedan Osijek i jedan Slavonski Brod. Mislim da trebamo ustati i reći kako ne odlazimo, ostajemo i demokratskim putem  ćemo u Hrvatskoj preuzeti vlast i zaustaviti katastrofalne poteze", poručio je Penava.

U Hrvatskoj su, tvrdi, ugroženi stupovi mlade države - obitelj, domovina i vjera. Ugroženi su, dodaje, i stupovi Europske unije "jer ih vode izgubljene i pohlepne osobe".

Image
uživo iz Vukovara

Penava o 'plesu' s HDZ-om: 'Nemojmo poistovijetiti stranku s Plenkovićem. PPD? Nemojmo napadati hrvatske ljude'

Image
uživo iz Vukovara

Penava o 'plesu' s HDZ-om: 'Nemojmo poistovijetiti stranku s Plenkovićem. PPD? Nemojmo napadati hrvatske ljude'

Po njegovi riječima, 'u hrvatskoj obitelji vlada nespokoj, jer je napadnuta hrvatska kultura i tradicija'. "Napadnuti smo mi, koji smo vjernici, mame i tate, Hrvati koji u miru i tišini nestajemo. Mi smo problem ove države u smislu da smetamo. To će tako biti dokle god globalisti i manjina upravljaju ovom državom", rekao je Penava, a ustvrdio je i kako Hrvatska više nije zemlja ponosa i slave.

"Demografski slom je tema svih tema. Stojimo u Slavonskom Brodu jer je iza nas bosanska Posavina koja je imala 300.000 stanovnika, a sada jedva 20.000. Ispred nas je Požeško-slavonska županija koja je druga najgora regija u EU, a desno je Vukovarsko-srijemska županija koja je najgora regija u EU. Ne postoji gora regija ni u Rumunjskoj, ni u Bugarskoj", rekao je zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić.

Na početku skupa oko 18 sati na središnjem trgu okupilo se, po procjeni policije, oko 1500 simpatizera stranke, a pred kraj skupa, odnosno do početka koncerta Opće opasnosti, skupilo ih se oko 2500.

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
POTPUNO ISTE

Tko je natočio jeftinije, natočio je! Od danas vrijede nove cijene goriva, provjerite koje su

Više s weba