KRITIZIRAO NOVINARE ZBOG PITANJA

Plenković ponovno proziva Milanovića: 'U kampanji je obišao više SDP-ovih džepova nego sam ja bio na terenu. ...

20.5.2021. u 17:28/ RTL Vijesti

Citirajte i pustite njegove sve uvrede na račun mnogih aktera i onda napravite cjelovit, kompletan, objektivan i profesionalan uvid, poručio je novinarima

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u Gospiću je dao podršku kandidatima te stranke u drugom krugu lokalnih izbora te komentirao aktualnu političke teme.

Odgovorio je na pitanje je li izvijestio predsjednika Zorana Milanovića koji je izbor novog borbenog zrakoplova, odgovorio je da se danas na Pantovčaku održalo Vijeće za obranu. 

"Nismo mi kuriri"

"Održano je sukladno proceduri. O njemu postoji priopćenje i to je sve što ću o tome sada govoriti", rekao je Plenković te dodao da su sve raspravili. Kazao je da postoji razlog zašto u priopćenju ne piše koji borbeni avion je Hrvatska izabrala. 

"Nismo mi kuriri da nešto nekome prenosimo", odgovorio je na ponovljeno pitanje jesu li predsjedniku kazali koji avion će Hrvatska kupovati. 

Je li Milanović šef oporbe?

Komentirao je i riječi predsjednika Milanovića da on nije šef oporbe i da bi današnja sjednica mogla biti početak primirja. 

Image
Ogromna investicija

Hrvatska se odlučila za francuski Rafale, neslužbeno se doznaje, ali Plenković na pitanje RTL-a to nije htio potvrditi

Image
Ogromna investicija

Hrvatska se odlučila za francuski Rafale, neslužbeno se doznaje, ali Plenković na pitanje RTL-a to nije htio potvrditi

"Nisam čuo tu izjavu. On je u ovoj kampanji obišao više tih SDP-ovih džepova nego sam ja u prva dva tjedna bio na terenu. Pitajte ga je li išao slučajno ili je išao pomagati", rekao je Plenković, a potom je prigovorio novinarima da postavljaju pitanja u kojima izjednačuju Milanovića i njega za što smatra da nije u redu. 

"Citirajte i pustite njegove sve uvrede na račun mnogih aktera i onda napravite cjelovit, kompletan, objektivan i profesionalan uvid u no što se zbivalo proteklih godinu dana", rekao je Plenković. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Kuća mu se u Petrinji urušila, ali 'mali div' uspio preživjeti! Postat će simbol Grada, kao osječki fićo

Više s weba