ČISTO DA BUDE JASNO

Plenkovićev program za ostanak na čelu stranke: 'HDZ neće dopustiti reviziju Vatikanskih ugovora'

15.2.2020. u 12:43/ Vijesti.hr

Program je nazvao 'Odvažno za Hrvatsku' i kaže da je to program za budućnost

Premijer i čelnik HDZ-a Andrej Plenković predstavio je u zagrebačkoj “Mimari” svoj izborni program za šefa stranke, koji je nazvao ''Odvažno za Hrvatsku''.

VEZANE VIJESTI

''Program koji smo pripremili program je za budućnost. On se temelji na vrednotama na kojima počiva i hrvatska država i na kojima se temelji sve ono što je HDZ kao najsnažnija i povijesno najvažnija politička stranka hrvatskog naroda uopće ostvarila proteklih nešto više od 30 godina'', rekao je Plenković.

Istaknuo je da se HDZ pozicionira ma desnom centru i da se s njihovim vrijednostima može identificirati najviše ljudi jer je na to mjesto HDZ postavio Franjo Tuđman koji ga, kako je kazao, nije stavio na krajnji desni spektar niti u centar već točno tamo gdje treba biti i gdje će biti u budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Plenković u Mimari predstavio program za unutarstranačke izbore HDZ-a: Pogledajte tko je sve došao

Fotogalerija
Image

Plenković u Mimari predstavio program za unutarstranačke izbore HDZ-a: Pogledajte tko je sve došao

Fotogalerija

Dotakao se i neizbježnih svjetonazorskih pitanja, piše Net.hr: ''Naše temelje čine kršćanske vrijednosti i solidarnost. Čujemo u Saboru neke inicijative koje se tiču ugovora između Hrvatske i Vatikana. HDZ nikada neće dopustiti reviziju tih ugovora'', poručio je Plenković.

istaknuo je i kako je njegova Vlada napravila sve što može da se zaštiti dignitet Domovinskog rata, ali i da je osnažila vojsku, donijela zakon o nestalima ...

Upravo se čita

Image
IZ DRUGOG TABORA

Belgijanci oduševljeni Vatrenima: 'Igraju rock 'n' roll nogomet! Favoriti su, ali...'

Plenkovićev program sastoji se, kako je ranije navedeno u dokumentu, od četiri stupa – domoljublje i promicanje nacionalnih interesa, obiteljske vrijednosti i demografska revitalizacija, pravedna i učinkovita država te uspješna i razvijena Hrvatska.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Bin Laden dobio nasljednika

Više s weba