'gruntovčani'

Policija upala u kazalište Kerempuh usred predstave: Dojava da jedan od glumaca nastupa usprkos činjenici da je obolio od korone

Image

kazalište kerempuh kazalište kerempuh

Iz kazališta poručuju kako je većina djelatnika kod njih cijepljena

6.11.2021. u 13:56/ RTL Vijesti

Zagrebačka policija upala je u petak navečer u kazalište Kerempuh, za vrijeme trajanja predstave Gruntovčani jer im je netko dojavio da se ondje krše epidemiološke mjere. Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, dojavljeno je da jedan od glumaca nastupa u predstavi usprkos činjenici da je obolio od korone.

"Policija je došla u provjeru te je utvrđeno kako na navedenome mjestu nije došlo do kršenja epidemioloških mjera", rekli su kratko iz PU zagrebačke.

Ravnatelj zagrebačkog Satiričkog kazališta Kerempuh Roman Šušković Stipanović potvrdio je informaciju da je u petak navečer policija bila u njihovom prostoru. Međutim, o čemu se radi ne zna, jer je u to vrijeme na sceni bio kao zamjena za glumca u predstavi "Gruntovčani" za kojeg se pojavila sumnja da je sinoć možda obolio od korone. Šušković Stipanović kaže da prema onome što je njemu rečeno u pitanju je bila temeljna policija, a kako nisu tražili odgovornu osobu, a ta osoba je on, pretpostavlja da se radilo o redovnoj kontroli.

Isto je rekao redatelj predstave "Gruntovčani" Boris Svrtan te još neki glumci koji su sinoć igrali predstavu za 200 ljudi koliko im to i dopuštaju epidemiološke mjere. Svrtan poput Šušković Stipanovića napominje da se u Kerempuhu od samog početka strogo pridržavaju svih mjera i ponašaju odgovorno. Imali su oboljelih djelatnika, neki su još uvijek u izolaciji ili samoizolaciji, a neki će tek doznati što je kada dobiju nalaz testiranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napomenuo je također kako je većina djelatnika kod njih cijepljena.

Više s weba

Pročitajte još

Image
ISUŠIVANJE ZRAKA

Nesnošljiv vremenski fenomen sinoć pogodio Dalmaciju: On je uvod u vrlo vruć kraj tjedna na jugu Hrvatske

Više s weba