BESPLATNI AUTOBUSI

Posebna regulacija prometa u Zagrebu za blagdan Svih svetih

Image

Autobus ZET

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Kao i ranijih godina, u zonama groblja na snazi su uobičajeni režimi ograničenja prometa, tako da je pristup u te zone omogućen samo vozilima ZET-a, taxi vozilima, vozilima osoba s invaliditetom i onima s posebnom dozvolom

30.10.2015. u 18:31/ Hina

Na blagdan Svih svetih Zagrepčani će, kao svake godine, u subotu i nedjelju, 31. listopada i 1. studenoga moći koristiti besplatan prijevoz autobusima na izvanrednim linijama prema većim gradskim grobljima, koja će biti otvorena do ponoći.

Autobusi će na izvanrednim linijama Kaptol – Mirogoj, Kaptol – Krematorij, Kvaternikov trg – Srebrnjak i Dubrava – Miroševec te Dubec – Markovo Polje, ovisno o trasi, voziti od 8 do 21 sat, odnosno od 8 do 20 sati, a detaljan pregled regulacije prometa može se naći na internestkoj stranici Grada Zagreba www.zagreb.hr, priopćeno je iz ureda gradonačelnika. 

Kao i ranijih godina, u zonama groblja na snazi su uobičajeni režimi ograničenja prometa, tako da je pristup u te zone omogućen samo vozilima ZET-a, taxi vozilima, vozilima osoba s invaliditetom i onima s posebnom dozvolom. 

Gradska groblja će od 31. listopada do 2. studenoga biti otvorena do ponoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
bivša predsjednica

Kolinda oduševila fotografijom iz Međugorja. Prisjetili smo se njezinih izdanja zadnjih 15 godina - od narodne nošnje do maskirne kape

Više s weba