Play logo
u Svetoj nedjelji

Posjetili smo gradilište Rimac automobila: 'Brzo se gradi.Ovo je investicija u rangu s Pelješkim mostom'

thumbnail
17.2.2022. u 7:00/ RTL Danas

Golemi kompleks otvorenog tipa imat će i neuobičajena okupljališta za jednu tvrtku, poput muzeja, veterinara, vrta za povrće kao i testnu stazu za automobile

Play logo

Američki mediji su ga prozvali jednim od tri nezaustavljiva svjetska poduzetnika! I očito nisu pogriješili jer mu gradilište Campusa kraj Svete Nedjelje nezaustavljivo raste svega 4 mjeseca od početka gradnje. 

Golemi kompleks otvorenog tipa imat će i neuobičajena okupljališta za jednu tvrtku, poput muzeja, veterinara, vrta za povrće kao i testnu stazu za automobile.

Play logo

Glavni inženjer najvećeg gradilišta u Hrvatskoj je, zanimljivo, upravo iz Svete Nedelje, a kako napreduju radovi provjerio je RTL-ovom reporteru Boris Mišević.

Image
Zvuči primamljivo

Rimac zaposlenika traži na Facebooku, a za preporuku dobijete 1000 eura: 'To je napravila i tvrtka Elona Muska'

Image
Zvuči primamljivo

Rimac zaposlenika traži na Facebooku, a za preporuku dobijete 1000 eura: 'To je napravila i tvrtka Elona Muska'

Gradonačelnik Svete Nedjelje Dario Zurovec kazao je kako je u svega nekoliko mjeseci već postavljena cijela betonska konstrukcija i temelj te se već polako montira krov.

"Projekt je specifičan po visini investicije. Mi tu govorimo o milijardama koje su neke i došle iz EU fondova. Ono što je dodatni benefit za našu zajednicu, ali i cijelu Hrvatsku je to što će ovdje biti zaposleno više tisuća ljudi. Prvenstveno moramo gledati na gospodarstvo. Ljudi trebaju imati gdje raditi i kod kvalitetnih poslodavaca", rekao je gradonačelnik. 

Play logo

Zurovec kaže kako je ovo sigurno jedan novi gospodarski početak i prekretnica za Svetu Nedjelju, ali i cijelo hrvatsko gospodarstvo. 

"Ovo je investicija u rangu s Pelješkim mostom tako da je sigurno jedna od najznačajnijih ikada u Hrvatskoj", tvrdi gradonačelnik.

Play logo

Svi izvođači radova, radnici, strojevi te cijela je mehanizacija hrvatska. "Zbog toga će se cijeli ekonomski kotač dodatno pokrenuti", kazao je gradonačelnik Svete Nedjelje.

Play logo
Love island UK
San snova
Obiteljske tajne
Elon Musk Show
default_cta
Kalifornikacija
Zig & Sharko
Ljubav je na selu
Skrivena istina
default_cta
Život na vagi
Play logo

Više s weba

Pročitajte još

Image
NEMA KANDIDATA

Tko želi biti novi ravnatelj USKOK-a? Ama baš nitko: Natječaj doživio povijesni fijasko, što sada?

Play logo

Više s weba