ponos hrvatske

Potpuno opremljena bolnica za hrvatske veterane u Kninu već gotovo godinu dana zjapi prazna!

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

S jastučnicama na krevetima, kninska bolnica za hrvatske veterane, već gotovo godinu dana stoji prazna. U njoj se ne liječi nitko

1.3.2016. u 12:13/ Marijana Markelić

Bolnica za hrvatske veterane koja je prije gotovo godinu dana otvorena u kninskoj Općoj bolnici "Hrvatski ponos", još uvijek nije u funkciji. Navodno je problem u nepotpunoj papirologiji. 

shimmer fallback
Foto:
shimmer fallback

"Vrlo smo ponosni što smo otvorili i drugu veteransku bolnicu u Hrvatskoj (...) Vjerujemo da će naši veterani prepoznati kninsku bolnicu kao svoju i da će iskoristiti potencijal osoblja", rekao je 8. travnja 2015. tadašnji ministar zdravlja Siniša Varga (SDP), prilikom otvaranja bolnice, u nazočnosti bivše gradonačelnice Josipe Rimac (HDZ).

U skoro godinu dana mnogo se toga promijenilo. U ministarsku fotelju zasjeo je Dario Nakić, dok su Varga i Rimac svoje fotelje zamijenili onim saborskim. Rimac se u njoj kratko zadržala. 

shimmer fallback
Foto:
shimmer fallback

No, uredno zategnuti bolnički kreveti na Odjelu za hrvatske veterane, u koji je uloženo milijun kuna, i dalje čekaju svoje pacijente da iskoriste "potencijal osoblja i prepoznaju kninsku bolnicu kao svoju", kako je te davne srijede, lani u travnju, poručio Varga. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
U Orahovici

Dvojica poduzetnika djeci s poteškoćama dali novu kuću: 'To je kuća osmijeha, ljubavi i prijateljstva'

Više s weba