ne propustite

‘Potraga’ – novi dnevni istraživački magazin RTL-a!

Image

Potraga

Foto: RTL

'Potraga' kreće u ponedjeljak, 24.travnja u 19:15

14.4.2017. u 14:05/ Vijesti.hr

Od ponedjeljka, 24. travnja, nakon središnje informativne emisije RTL danas, RTL počinje s prikazivanjem novog dnevnog istraživačkog magazina. 'Potraga' dolazi kao kruna rada informativnog programa RTL-a nakon što smo više nego uspješno našim formatima RTL Vijesti, RTL Danas i RTL Direkt pokrili dnevni program. ‘Potraga’ će se emitirati svakog radnog dana, što znači da će gledatelji čak pet puta tjedno imati priliku vidjeti punokrvno istraživačko novinarstvo na djelu.

„Koncept  'Potrage' je vrlo jednostavan – jedan slučaj, jedna priča obrađena iz svih kutova sa svim potrebnim informacijama, dokumentima i sugovornicima.  Bavit ćemo se svim bitnim životnim pitanjima, zastupat ćemo interese naših gledatelja i biti na njihovoj strani u borbi  za njihova prava s institucijama, istraživat ćemo korupciju i kriminal, otkrivati sve ono za što bi netko želio da padne u zaborav ili da ostane neotkriveno. U tmurnoj svakodnevici pokazat ćemo i  one koje s pravom možemo nazvati našim herojima“, kazao je Igor Bobić, glavni urednik Informativnog programa i urednik novog istraživačkog magazina.

„Kao urednik ću svakoga dana istraživati teme i s reporterima koordinirati njihov odabir i izradu. Nakon dugogodišnjeg iskustva u dnevnom novinarstvu ovo mi predstavlja novi izazov. Najvažniji posao u 'Potrazi' je svakako istraživački i reporterski, a tu smo okupili zaista vrhunsku ekipu kojoj je zajednička crta radoznalost, osjećaj za istinu i pravdu te htijenje da promijene stvari“, dodao je Bobić koji je oko sebe okupio sjajnu ekipu etabliranih reportera i mladih nada RTL-a, predvođenih voditeljima Dankom Derifaj i Tomislavom Jelinčićem.

Image

Potraga

Foto: RTL
Image

Potraga

RTL

Danka Derifaj, kao etablirana istraživačka novinarka, za što je uostalom primila i  brojne nagrade, je uz Tomislava Jelinčića zaštitno lice emisije, ali i 'udarna igla' čije priče svaki put s nestrpljenjem očekujemo. Amela Čilić iskusna je i dugogodišnja reporterka i urednica na terenu koja uvijek da sve od sebe, uključi se u priču do kraja i u svakoj ostavi dio sebe. To će gledatelji sigurno prepoznati. Josip Antolić je jedan od najboljih novinara u našoj redakciji. Toliko je studiozan i analitičan da će minutaža u 'Potrazi' biti savršena za ono što vam ima za ispričati. Ana Trcol sa svojim žarom za dobru priču i željom da stavi stvari na svoje mjesto ne može promašiti. Siguran sam da će u budućnosti ova reporterka puno doprinijeti istraživačkom novinarstvu“, zaključio je Bobić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi format dodatno će osnažiti informativni program RTL-a i učvrstiti njegovu poziciju na samom vrhu domaćeg televizijskog etera. Budite uz RTL u potrazi za istinom, svakog radnog dana nakon RTL Danas. 'Potraga' kreće u ponedjeljak, 24.travnja u 19:15!

Više s weba

Pročitajte još

Image
BIRA SE JELENIĆEV NASLJEDNIK

Kandidati za glavnog državnog odvjetnika razgovarali u Vladi: 'Moje šanse su daleko najbolje...'

Više s weba