OGLAS

BRAVO!

Potvrda izvrsnosti za RTL Kockicu zelene je boje: Emisija 'Kad smo bili mali' nagrađena Albert certifikatom

Image

Osnovan 2011. godine, Albert podržava globalnu filmsku i televizijsku industriju u smanjenju ekoloških utjecaja produkcije i stvaranju sadržaja koji podržava viziju održive budućnosti

2.11.2023. u 14:06/ Danas.hr

RTL Kockica, prvi specijalizirani kanal za djecu, mlade i obitelj kroz godine se pozicionirala kao podrška gledateljima u njihovu naumu da nauče nešto novo i korisno. Promicanjem znanja naglašavaju važnost brige o ekosustavu, a dok smišljaju nove emisije koje podižu svijest o onom najbitnijem - planetu Zemlji, dodijeljen im je Albert certifikat, svojevrsna potvrda izvrsnosti kada je u pitanju održiv i 'zelen' način snimanja televizijskog sadržaja.

Image
Foto:
Image

"Glavna tema velikog broja naših formata su biljke i životinje te njihov suživot s ljudima. Serijal 'Prijatelji planeta' koji uči mlade očuvanju okoliša i približava održiv način života i 'SOS za životinjski svijet' koji progovara o najugroženijim životinjski vrstama kojima je potrebna pomoć društva kako bi li opstale, samo su početak naše zelene priče", ističe producentica RTL Kockice Sanja Zdorc.


Osnovan 2011. godine, Albert podržava globalnu filmsku i televizijsku industriju u smanjenju ekoloških utjecaja produkcije i stvaranju sadržaja koji podržava viziju održive budućnosti.

Image
Foto:
Image

"Svjesni smo da nije dovoljno samo misliti zeleno, potrebno je i djelovati. Već godinama podižemo svijest o zaštiti prirode, a za vrijeme snimanja projekta 'Kad smo bili mali' poduzeli smo niz koraka kako bismo smanjili ugljični otisak. U svoje poslovanje uveli smo punjive baterije, koristimo višekratne boce za vodu te keramičko posuđe, minimalizirali smo kupovinu rekvizita, na set smo postavili odjeljke za recikliranje otpada, a za potrebe ispisa scenarija, što radimo samo kada je neophodno, koristimo reciklirani papir", pojasnila je voditeljica emisije 'Kad smo bili mali' Tatjana Horvatić.


Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
default_cta
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks

Više s weba

Pročitajte još

Image
NIČEGA SE NE SJEĆA

Heroj u plavoj majici izvukao vozačicu iz smrskanog auta, ona sad želi upoznati svog anđela: 'Spasio me iz mrtvih'


Više s weba