konačno na slobodi

Potvrđeno za RTL.hr. Vjekoslav Prebeg otpušten s bolničkog liječenja. Provjerili smo i u kakvom je stanju

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Prebeg je u KB Dubrava prošao tretman zbog ujeda stjenica i ušiju, a pružena mu je i psihološka pomoć

26.9.2022. u 14:00/ Ana Roksandić

Za RTL.hr iz Ureda ravnatelja KB Dubrava su priopćili da je Vjekoslav Prebeg otpušten s bolničkog liječenja te da je u dobrom općem stanju.

Podsjetimo, Prebeg je u KB Dubrava zaprimljen u četvrtak nakon povratka u Hrvatsku nakon što je više od pet mjeseci proveo u ruskom zarobljeništvu. Već pri prvom pregledu u zagrebačkoj bolnici utvrđeno je da se nalazi u dobrom fizičkom stanju, ali je psihički potresen.

Prilikom gostovanja Tonija Kolaka u RTL-u Danas, otkriveno je kako Prebeg prolazi tretman protiv stjenica i ušiju, a pružena mu je i psihološka pomoć. Ima i ozljedu od eksplozivne naprave na stražnjoj strani desnog ramena, kao i ozljedu nosa. Ipak, iako ništa od navedenog nije bilo zabrinjavajuće, liječnici u zaključili kako je potrebno da Prebeg ostane tijekom vikenda, iako su otpuštanje planirali za petak. "Potrebna je dodatna obrada i psihološka potpora", rečeno je tada RTL-u.

Image
NAKON ZATOČENIŠTVA

FOTO Beroš, Medved i Krstičević posjetili Prebega u KB Dubrava, objavili fotografiju

Image
NAKON ZATOČENIŠTVA

FOTO Beroš, Medved i Krstičević posjetili Prebega u KB Dubrava, objavili fotografiju

Podsjetimo, Prebeg je iz zarobljeništva oslobođen u sklopu razmjene zarobljenika između Rusije i Ukrajine, uz posredovanje Saudijske Arabije. Zajedno s njim oslobođena su još devetorica stranih državljana iz Velike Britanije, SAD-a, Švedske i Maroka, koji su se također borili na strani Ukrajine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Burilović opet predsjednik HGK

Više s weba