OGLAS

višemilijunska šteta

Požar i eksploziju u silosu pilane u Velikom Bukovcu izavala iskra

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Eksplozija i požar u pilani u Velikom Bukovcu dogodili su se u četvrtak poslijepodne, a lakše je bio ozlijeđen 45-godišnji radnik

24.5.2022. u 12:46/ Hina

Uzrok prošlotjedne eksplozije i požara silosa pilane u Velikom Bukovcu je iskra koja je najvjerojatnije nastala kontaktom metala s turbinom ventilatora, priopćili su u utorak iz Policijske uprave varaždinske.

"Do eksplozije i požara u silosu piljevine došlo je kao posljedica zapaljenja eksplozivne smjese drvene prašine i zraka mehaničkom iskrom koja je najvjerojatnije nastala kontaktom odlomljenog fragmenta metala s turbinom ventilatora", izvijestila je varaždinska policija nakon očevida koji su proveli u suradnji s Centrom za kriminalistička vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba.


Policija dodaje da se nastala materijalna šteta procjenjuje na nekoliko milijuna kuna.

Eksplozija i požar u pilani u Velikom Bukovcu dogodili su se u četvrtak poslijepodne. Lakše je bio ozlijeđen 45-godišnji radnik.

Načelnik općine Franjo Vrbanić tada je kazao da požar za općinu znači nove probleme jer je riječ o tvrtki koja zapošljava mnogo ljudi s tog područja. Podsjetio je i da se veliki požar na toj lokaciji dogodio i prije osam godina.


Vrijeme je za seks
Viola boje mora
Vrijeme je za seks
Love island Australija
Vrijeme je za seks
default_cta
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
Barbie biserna princeza
Vrijeme je za seks
Igra moje sudbine
default_cta
Život na vagi
Tri sestre
Turbo fast

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZLOČIN KOJI JE ODJEKNUO

'Dosje Jarak' u novoj epizodi obrađuje svirepo ubojstvo Ivane Hodak! Andrija Jarak otkrio: 'I meni su došle suze na oči'


Više s weba