Izbori 2020. na RTL-u

U izbornoj noći u ulozi komentatora bit će i naš Zoran Šprajc: 'Ujutro idem na visinske pripreme, na Sljeme'

Image
Foto: RTL

RTL-ovi reporteri javljat će se cijele večeri s 11 lokacija, a rezultati će se prikazati najmodernijom grafikom iz najsuvremenijeg TV studija u Hrvatskoj.

4.7.2020. u 17:15/ Vijesti.hr

U nedjelju, 5. srpnja, na dan parlamentarnih izbora RTL svojim gledateljima donosi sve relevantne novosti cijeli dan. Već u 11.30 počinju prve Izvanredne vijesti koje vodi Jelena Pajić, a u kojima će se javljati reporteri s najnovijim informacijama iz Državnog izbornog povjerenstva te s biračkih mjesta u Hrvatskoj i dijaspori.

Iduće Izvanredne vijesti su na rasporedu u 13.30, a u 16.30 gledatelji mogu pratiti redovite RTL Vijesti.

Središnja informativna emisija RTL Danas počinje u 18.30 i vode ju Ana Brdarić Boljat i Tomislav Jelinčić koji od 19 sati nastavljaju voditi emisiju Izbori 2020. u kojoj će Damira Gregoret tik nakon zatvaranja biračkih mjesta objaviti rezultate izlaznih anketa.

Rezultate će analizirati Mojmira Pastorčić sa svojim gostima, iskusnim analitičarima, profesorom Žarkom Puhovskim te PR stručnjakom Krešimirom Macanom. Uz njih će se prvi put u ulozi komentatora naći i Zoran Šprajc koji kaže da posebnih priprema nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatram da je 25 godina novinarskog staža sasvim dobra priprema, ali za svaki slučaj, u nedjelju ujutro odradit ću još i visinske pripreme i provjetriti glavu penjanjem na Sljeme kako bi navečer bila čista i bistra“, u svom stilu pojašnjava Šprajc. 

RTL-ovi reporteri javljat će se cijele večeri s 11 lokacija, a rezultati će se prikazati najmodernijom grafikom iz najsuvremenijeg TV studija u Hrvatskoj.

Upravo se čita

Image
KLASA OPTIMIST

Najbolji strijelac sljedećeg protivnika Vatrenih: 'Japan će biti prvak svijeta, ne šalim se'

"Ovi su parlamentarni izbori pravi izazov za sve nas! Ljeto je, na snazi su epidemiološke mjere, sve nas zanima kako će na dan izbora reagirati birači, a i izborni stožeri će izgledati kao nikada do sada. Mi smo za sve to spremni i ponudit ćemo gledateljima sadržaj uz koji vrijedi provesti večer. Zato, budite s nama!" poručuje Željka Marijanović, glavna urednica Informativnog programa RTL-a.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Građani pohrlili na ponudu godine: 276 vozila državnih institucija na bubnju s početnom cijenom od 200 kuna

Više s weba