Play logo
HRVATSKA SE UJEDINILA ZA NJU

Predivna vijest stiže iz Amerike! Mama ratnice Lave objavila video: 'Prvi put je sama tražila da hoda'

Image
Foto: Screenshot Instagram Ratnica Lava

Podsjetimo, bolnica UCLA, u kojoj se Lava liječi, obitelji je ponudila da Lavu uključe u dvije studije o spinalnoj mišićnoj atrofiji, što su s oduševljenjem prihvatili

7.6.2023. u 10:30/ Danas.hr
Play logo

Majka Lave Petrušić objavila je video na kojoj malena Lava sama hoda. Djevojčica je to koja je ove godine ujedinila cijelu hrvatsku i skupila 2,4 milijuna eura za svoje liječenje u Americi.

Na Instagramu je njezina majka Petra objavila video kako Lara hoda nakon što je primila terapiju za spinalnu mišićnu atrofiju.

Play logo

"Nemam pojma. Ne znam što napisati, reći, osjetiti. Bez ortoza ! Hej! Nije mogla stajati bez ortoza, uspravna nimalo. Niti pola sekunde. Danas je prehodala držeći se, dužinu od 2 metra. Odmah je govorila da ju boli i spuštala se. Najvažnija stvar se danas dogodila. Prvi put je sama tražila da hoda", napisala je ponosna mama.

Njezina majka se zahvalila svima koji su pomogli.

Play logo

"Hvala ti. Hvala tebi koja ovo čitaš. Osjeća se po cijelom tijelu. Odluka koja je donijela, mir. Zahvalnost. Ludost. Priliku. Inatljivost. Prkos. Ljubav. Zajedništvo. Mir. I još malo mira", napisala je.

Podsjetimo, bolnica UCLA, u kojoj se Lava liječi, obitelji je ponudila da Lavu uključe u dvije studije o spinalnoj mišićnoj atrofiji, što su s oduševljenjem prihvatili.

Play logo
Love island UK
San snova
Obiteljske tajne
Elon Musk Show
default_cta
Kalifornikacija
Zig & Sharko
Ljubav je na selu
Skrivena istina
default_cta
Život na vagi
Play logo

Više s weba

Pročitajte još

Image
NEMA KANDIDATA

Tko želi biti novi ravnatelj USKOK-a? Ama baš nitko: Natječaj doživio povijesni fijasko, što sada?

Play logo

Više s weba