gdje je interes djece?

Prosvjed zaposlenika Srebrnjaka, dr. Nogalo poručio Bandiću: 'Ja ću se posuti pepelom, ali moraš i ti'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Stručno vijeće bolnice smatra da se od strane Grada Zagreba bolnica kleveće, a javnost obmanjuje

19.12.2019. u 15:00/ Vijesti.hr


Djelatnici zagrebačke Dječje bolnice Srebrnjak održali su u četvrtak prosvjed nakon što je Grad Zagreb je protiv smijenjenog ravnatelja dr. Bore Nogala podnio i kaznenu prijavu zbog nadriliječništva. 

Odluku o prosvjedu u srijedu je donijelo Stručno vijeće bolnice, koje drži da se tvrdnjama o navodnom nadriiliječništvu obmanjuje javnost, a bolnica kleveće.

Image

Prosvjed djelatnika Srebrnjaka, dr. Nogalo poručio Bandiću: 'Ja ću se posuti pepelom, ali onda moraš i ti'

Fotogalerija
Image

Prosvjed djelatnika Srebrnjaka, dr. Nogalo poručio Bandiću: 'Ja ću se posuti pepelom, ali onda moraš i ti'

Fotogalerija

"Organizirali smo prosvjed u vrijeme naše pauze radi očuvanja digniteta ove kuće. Izjave zamjenice gradonačelnika zaista su skandalozne, narušavaju dignitet struke i ove bolnice. Optužiti nutricionista da se bavi liječenjem pacijenata je isto nonsens. Od tih izjava se moramo zaštititi. Pacijenti nas podržavaju", poručili su iz Stručnog vijeća bolnice na prosvjedu.

Dr. Boro Nogalo koji je nakon smjene ostao u bolnici raditi kao liječnik ponovio je da mu je neshvatljivo da Upravno vijeće bolnice, koje je nezakonito, može tako provesti smjenu te da treba gledati interes djece. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko zna što me sad čeka: možda optužbe za drogu i pedofiliju, nije ništa teško očekivati. Ali zahvaljujem svima na našoj borbi. Gospodine gradonačelniče, molim vas, na koljenima, da sjednemo, razgovaramo i riješimo situaciju. Ako si humanista, ako si obmanut, ja ću se posuti pepelom. Ali i ti se moraš posuti pepelom ako su ti informacije krive", poručio je je dr. Nogalo.

Više s weba

Pročitajte još

Image
ERIC VELASCO FERRERA

Arhitekt za Danas o urušavanjima nakon potresa: 'Kuće se ruše u doslovno 3-4 sekunde'

Više s weba