OGLAS

EKSKLUZIVNO!

Prvi put za naše kamere progovorio HGSS-ovac napadnut na Platku: 'Sve mi je stresno'

7.2.2023. u 19:47/ RTL Danas

'Ne znam što bih rekao. Odlazim na neurološke pretrage. Još uvijek ne bih govorio o detaljima. Vidjet ćemo sve za nekoliko dana kada nalazi budu gotovi pa da to riješimo', istaknuo je Marko Grgačević


Riječko Općinsko državno odvjetništvo zbog incidenta na Platku otvorilo je istraživanje protiv 21-ogodišnjaka zbog postojanja osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju. Odnosi se to na napadača koji je s leđa prišao HGSS-ovcu i Udario ga nogom u glavu, a njegov nam je odvjetnik potvrdio kako nema saznanja o mogućem prIvođenju branjenika. RTL Danas doznaje kako je odvjetništvo počelo s ispitivanjima, pa je jutros tako kod njih bio i Ozlijeđeni HGSS-ovac. Po završetku, ekskluzivno je s njime razgovarala Maja Brkljača.

Ispred Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci ekskluzivno za razgovarali smo s Markom Grgačevićem, žrtvom napada na Platku i članom HGSS-a Stanice Rijeka.


U razgovoru nam je Grgačević rekao kako je na ispitivanje pozvan kao žrtva. "Bio sam s tužiteljicom 30-40 minuta", kazao je Grgačević.

Na pitanje o tome misli li je li ovo njegovo posljednje saslušanje i je li netko danas to spominjao odgovorio je: "Nadam se da je ovo moje zadnje saslušanje odnosno svjedočenje. Nitko to nije spominjao".

Image
KAKO NISU VIDJELI?

Antić je godinama radio u tužiteljstvu, a za Danas o slučaju Platak kaže: 'Policija je malo istrčala'

Image
KAKO NISU VIDJELI?

Antić je godinama radio u tužiteljstvu, a za Danas o slučaju Platak kaže: 'Policija je malo istrčala'

Grgačević je priznao je i kako mu je sve ovo dosta traumatično.

"Ne znam što bih rekao. Odlazim na neurološke pretrage. Još uvijek ne bih govorio o detaljima. Vidjet ćemo sve za nekoliko dana kada nalazi budu gotovi pa da to riješimo", istaknuo je Grgačević.

"Mislim da je ova situacija svima stresna. Svima oko mene i meni samom. Ipak, mislim da će svemu tome pomalo doći kraj", rekao je Grgačević.


U Rijeci, u središtu grada, na Korzu u srijedu će se, 8. siječnja, održati miran prosvjed na kako bi se glasno i jasno reklo ne bilo kakvom obliku nasilja.

Viola boje mora
Love island Australija
Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene 2023.
Palm springs
Ljubav je na selu
default_cta
Konobari do daske
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Barapapa
default_cta

Više s weba

Pročitajte još

Image
Gotovo je s trikovima

Konačno dolazi kraj polupraznim pakiranjima! Biljana Borzan: 'Zrak u vrećicama od čipsa odlazi u povijest'


Više s weba