novi/stari gradonačelnik

Puljak nakon pobjede poručio: 'Jasno je svima što građani žele, žele natječaje, a ne klijentelizam!'

Image

U ponedjeljak će početi razgovarati s kolegama iz SDPa-a i Mosta, rekao je Ivica Puljak

10.7.2022. u 21:42/ RTL.hr

Ivica Puljak uvjerljivo je dobio splitske izbore. U njegovom stožeru već je započelo slavlje.

Velikim pljeskom uz pjesmu Olivera Dragojevića dočekan je u nedjelju navečer Ivica Puljak, koji se zahvalio svim građanima Splita na podršci.

"Zahvaljujem svima, i onima koji su glasali za nas i onima koji su glasali za druge. Ja ću biti gradonačelnik svima. Građani su donijeli odluku da Split bude grad bez povlaštenih, s javnim natječajima. Ovo što će se događati Splitu je jedan način života. Pozivam sve građane Hrvatske da prate što će se događati u Splitu jer vjerujem da je to put za cijelu Hrvatsku. Treba biti ponosan na grad Split i siguran sam da ćemo biti ponosni. Bit će primjer za najbolji grad u Hrvatskoj", rekao je.

U ponedjeljak će početi razgovarati s kolegama iz SDPa-a i Mosta, rekao je Ivica Puljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/a4ef4958-0085-11ed-8621-16d4adb46460/v/2545d47a-2baa-11ec-9bfe-3a925a8303a3/1024x1024-2545e6f4-2baa-11ec-a4c8-3a925a8303a3.jpeg

 "Mi smo ovom podrškom građana ojačani. Jasno je svima što građani žele, žele natječaje, a ne klijentelizam!", dodao je.

"Prvi dan ću otići kod direktora Čistoće da vidimo što je s tim. Mislim da je hitno da ovaj turizam sredimo, drago nam je da se turizam vratio, ali su se dogodile stvari koje su napregnule našu infrastrukturu", kazao je novi gradonačelnik.

Upravo se čita

Image
grč u želudcu

Pitali smo Petrinjce što ih muči, a onda ista pitanja postavili i ministrima

"Žnjan ide svojim tijekom, uskoro će se predložiti potpisivanje ugovora o koncesiji. Uvijek smo komunicirali s premijerom, surađivali, ne vidim nikakav razlog da se to ne dogodi".

Jeste li vi desnica ili ljevica ili? "Neki nas zovu desnica, neki ljevica, mi se zovemo Centar i jesmo centar. To je politika balansa. Ja sam predsjednik nacionalne stranke, imamo dvije saborske zastupnice, neminovno je da se bavimo i nacionalnom politikom, ali moje je grad Split. To je velika obaveza za naše kolege i partnere i trudit ćemo se da opravdamo povjerenje građana", odgovorio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zoran Đogaš u obraćanju medijima čestitao je Ivici Puljku na izbornoj pobjedi.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Petrov nije siguran da će u Vladu s Plenkovićem koji tvrdi: 'Sve ide dobro'

Više s weba