'TO IH NAJVIŠE BOLI'

Puljak odgovorio Plenkoviću: 'HDZ je uvijek nervozan kad izgubi mogućnost kontrole javnog novca'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Žao mi je što premijer Plenković tu nervozu pokazuje na vrlo ružan način, ponovno vrijeđajući velik dio građana Splita', poručio je Puljak

11.7.2022. u 22:02/ RTL Vijesti

Premijer Andrej Plenković danas je nakon šire sjednice Predsjedništava HDZ-a komentirao izbore u Splitu te se osvrnuo na pobjedu Centra i Ivice Puljka.

"Imali su seks dopisivanja s navodnim maloljetnicama u Srbiji. Mi poštujemo volju naroda kakva god ona bila. Ja mislim da je Đogaš bio puno bolji kandidat od Puljka. Narod je odlučio drugačije, mi smo tu poruku čuli. Toliko mržnje postoji, od političkih protivnika do društvenih mreža, do nekih medija. Glavna vodilja kampanje je bila enormna mržnja", kazao je premijer.

Kazao je i kako je prošle godine Vice Mihanović "bio predmet mržnje, a sad je to Đogaš".

Na društvenim mrežama odgovorio mu je Puljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim ulaziti u besmislene i jalove polemike s premijerom od kojeg sam očekivao da će malo dostojanstvenije prihvatiti poraz. Ovo mu je bila dobra prilika za trening, jer će se na poraze morati navikavati.

HDZ je uvijek nervozan kad izgubi mogućnost kontrole javnog novca i to ih najviše boli. Žao mi je što premijer Plenković tu nervozu pokazuje na vrlo ružan način, ponovno vrijeđajući velik dio građana Splita", napisao je Puljak na Facebooku.

Upravo se čita

Image
UTAKMICA ODLUKE

Dalić najavio okršaj s Belgijom i otkrio detalje oko sastava: 'Nema popravnog ispita'

Više s weba

Pročitajte još

Image

Predizborni poker u HDZ-u: Tko će preuzeti stranku?

Više s weba