Sve prati Damira Gregoret

Radni sastanak HDZ-ovaca mogao bi potrajati do dugo u noć: Htjeli priznati ili ne, traže krivca za poraz

7.1.2020. u 19:35/ Vijesti.hr, Damira Gregoret

Prilikom dolaska komentari članova HDZ-a o tome tko je kriv - redom suzdržani, ali uz jasnu poruku

Od 18 sati na Trgu žrtava fašizma sastalo se Predsjedništvo i Nacionalno vijeće HDZ-a. Predsjednik stranke i premijer Andrej Plenković s najužim vodstvom analizira poraz Kolinde Grabar-Kitarović na predsjedničkim izborima.

Prilikom dolaska komentari članova HDZ-a o tome tko je kriv - redom suzdržani, ali uz jasnu poruku da svatko snosi svoj dio odgovornosti, a tako i sama predsjednica.

Sastanak bi mogao trajati satima

A sve prati reporterka RTL-a Damira Gregoret.

Razgovori i dalje traju, a mogli bi potrajati satima. Svakako to nisu ugodni razgovori, jer htjeli to HDZ-ovci priznati ili ne, traže se krivci. 

"Sve se uz to podudara i s unutarstranačkim izborima koji se održavaju ove godine, a da imaju ambiciju da dođu na mjesto Andreja Plenkovića još su prošle godine rekli neki HDZ-ovci poput Mire Kovača, Davora Ive Stiera i Tomislava Karamarka", kazala je Damira Gregoret u javljanju uživo.

U samoj izbornoj noći tu indiciju nije odbacio ni Milijan Brkić, drugi čovjek HDZ-a, koji danas kod ulaska u stranku i nije bio pretjerano rječit. 

Mogla bi se 'naći na stolu' i odgovornost pojedinih organizacija, primjerice zagrebačka organizacija u kojoj je Kolinda Grabar-Kitarović osvojila 70.000 glasova manje od Zorana Milanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŠTO S PACIJENTIMA?

Jedini uređaj za magnetsku rezonancu u Klinici za tumore pokvaren. Oglasio se ravnatelj

Više s weba