i bloger i satiričar

Ramljak kao 'Ramo, Ramo, drugar njihov': Todorić poručio kako je 'satira o Agrokoru, nažalost, istina'

22.12.2017. u 8:52/ Vijesti.hr

Video naslova 'U sjedištu Knighthead Capitala po cijele dane odjekuje pjesma 'Ramo, Ramo, druže moj' donosi priču o tome kako na 12. katu jednog njujorškog nebodera cijelo vrijeme na repeatu odjekuje kultni narodnjak Muharema Serbezvoskog

Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić objavio je novi post na blogu, a čini se da je pritom odlučio pokazati kako čovjek ima i duhovitu stranu. 

Za potrebe tog 'dokazivanja' objavio je satirični video Newsbara te pokazao što misli o izvanrednom povjereniku za Agrokor - Anti Ramljaku. "Satira o Agrokoru je, nažalost, istina", napisao je uz objavljeni video.

Video naslova 'U sjedištu Knighthead Capitala po cijele dane odjekuje pjesma 'Ramo, Ramo, druže moj' donosi priču o tome kako na 12. katu jednog njujorškog nebodera cijelo vrijeme na repeatu odjekuje kultni narodnjak Muharema Serbezvoskog.

"Riječ je naravno o sjedištu Knighthead Capitala u kojem je zadnji mjeseci apsolutni tulum, sve otkako im je Ramljak, Ramljak, drugar njihov prepisao hrvatsku ekonomiju u budućnost hrvatskog naroda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, strvinarski fond Knighthead Capitala se u osvit raspada Agrokora susretao s Antom Ramljakom, za prijatelje i korisnike povlaštenih informacija - poznatiji i kao Ramo.

Upravo se čita

Image
KOMENTAR MOJMIRE PASTORČIĆ

Kada nekog tko leži na tlu svom snagom udarite nogom u glavu - to je prekršaj. To nas je naučila hrvatska policija

O tim susretima s Ramljakom u Knighthead Capitalu odgovaraju stihovima: 'Kad sam sreo druga svog, prijatelja jedinog, najsrećniji beše dan, jer ne bejah više sam"- I ustininu 'beše najsrećniji dan', jer za 500 milijuna eura kredita Agrokoru kojem je sad na čelu Ramo, Knighthead Capital se upisao na Agrokorovu imovinu u vrijednosti većoj od milijarde eura. Naravno, strvinari iz Knighthead Capitala svjesni su bili koliko im je Ramo, Ramo, drug njihov bitan, pa su u klauzulu o kreditu stavili napomenu da se njihovog druga Ramu ne može smijeniti s čela Agrokora, čime su blesavoj hrvatskoj vlasti skinuli gaće i zabili joj njezin suverenitet gdje se malo nadala.

Ako Plenkovićeva vlada pokuša smijeniti Ramljaka, iz Knightheada ih čeka spreman stih: "I zovem te vrati se, vrati mi se Ramo ti, sudbine smo iste...", stoji u objavljenom videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
MOLITVA u 10 gradova

Pogledajte kako muškarci mole i kleče po trgovima hrvatskih gradova

Više s weba