AFERA SOFTVER

Reiner: 'AP može biti bilo tko. Svakog dana netko izmisli neku temu. Očekujem pojavu bijelog medvjeda na Medv...

28.1.2023. u 17:34/ Danas.hr

Nakon što su u javnost procurile poruke koje su razmjenjivale Žalac i Josipe Rimac iz afere Vjetroelektrane - pitaju se zašto premijer Andrej Plenković nije pozvan na obavijesni razgovor. Podsjetimo, u prepisci jedna drugoj poručuju: 'sutra ćemo dogovoriti s AP'. O svemu se oglasio i premijer

Most pokreće oporbenu inicijativu prikupljanja potpisa za dovođenje glavne državne odvjetnice u Sabor zbog afere Softver vezane uz bivšu ministricu Gabrijelu Žalac, koju sada zovu afera AP. Podržava ga i SDP.

Nakon što su u javnost procurile poruke koje su razmjenjivale Žalac i Josipe Rimac iz afere Vjetroelektrane - pitaju se zašto premijer Andrej Plenković nije pozvan na obavijesni razgovor. Podsjetimo, u prepisci jedna drugoj poručuju: "sutra ćemo dogovoriti s AP". Oporba iščitava u inicijalima ime premijera i razlog zašto se, kako kažu, predmet kiselio u ladicama DORH-a.

Image
afera softvare

Grbin: 'Ja se neću šaliti s tim tko je AP jer je potpuno jasno tko je Andrej Plenković'

Image
afera softvare

Grbin: 'Ja se neću šaliti s tim tko je AP jer je potpuno jasno tko je Andrej Plenković'

Premijera brani i Željko Reiner, potpredsjednik Sabora i novi šef kluba HDZ-a. Tvrdi da AP može biti bilo tko:

"Zapravo se radi o smiješnoj i tragikomičnoj stvari. Oporba u svojoj nemoći i jadu, žalosti što su toliko slabi svi zajedno svakog dana netko izmisli neku temu. U srijedu su to bile navodno plaže koje se hoće oteti hrvatskim građanima pa u četvrtak priča o obnovi pa jučer jedna izmišljena tema o navodnim prijevremenim izborima. Ne znam otkud to i to je očito do danas umrlo. E danas su to inicijali AP u nekakvoj privatnoj komunikaciji između osoba koju nemaju niti pravomoćnu optužnicu, a kamoli presudu, a sutra očekujem, jer je nedjelja i nemate o čemu puno izvještavati, da bude pojava bijelog medvjeda na Medvednici kojeg je organizirao HDZ, a možda na njemu jaši Andrej Plenković - AP", kazao je Reiner pa dodao da je "sve to sramotno, žalosno i tužno".

Više s weba

Pročitajte još

Image
POTVRDILA OBITELJ

Pronađena je 27-godišnjakinja iz Imotskog koja je nestala u nedjelju u Zagrebu

Više s weba