Enio Meštrović

Ričard za RTL.hr komentirao osmrtnicu koju mu je izradio SDP-ovac: 'Ža' mi je čovika. U stvarnom životu on je samo tužan'

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

U Zadru je zadnjih nekoliko tjedana aktualna tema situacija u Košarkaškom klubu Zadar te novac koji se iz proračuna daje kao pomoć ovom klubu

2.12.2021. u 20:59/ RTL Vijesti

Enio Meštrović, poznatiji kao Ričard za RTL.hr komentirao je svoju osmrtnicu koju mu je napravio predsjednik gradskog odbora SDP-a u Zadru Daniel Radeta. Podsjetimo osmrtnicu je objavio na Facebooku. 

''Ža' mi je čovika. U stvarnom životu on je samo tužan. Njegov jedini cilj je na listi SDP-a ući u Sabor. Bogat je čovik onaj kome triba malo. Dostojanstvo je moći pogledati sebe u ogledalu svaki dan i živiti sa sobom bez prigovora", kaže Ričard i dodaje: 

"Mislim dakle jesam. Mislim, govorim i radim što mislim, dakle jesam je ispravna definicija. Ništa ne može platiti pošten san. Ljubim sve ljude dobre volje." 

Podsjetimo, Radeta je objavio osmrtnicu Ričardu, odnosno Eniju Meštroviću, koji je na zadnjim izborima u Zadru ostvario odličan rezultat i zamalo ušao u drugi krug. Međutim bez njegovih vijećnika, u Zadru se ne može složiti većina.

Image
'BEZ NAS NIŠTA'

Meštrović objasnio zašto je izgubio živce: 'Ovo su rezultati bolesnih ideologija koje su potjerale djecu van'

Image
'BEZ NAS NIŠTA'

Meštrović objasnio zašto je izgubio živce: 'Ovo su rezultati bolesnih ideologija koje su potjerale djecu van'

Radetovu objavu, odnosno osmrtnicu prenosimo u cijelosti: 

'IGROKAZ PERFORMERA, KUKAVICA I VUCIBATINA'

Upravo završava sjednica Gradskog vijeća na kojoj nam je, unatoč tom što imamo potvrde, zabranjen ulaz od strane zaštitara.

Nakon poziva policije i traženja da nam se omogući ulaz na sjednicu, isti su mi rekli da sami maknemo vijećnicu Marjanu Botić ako mislimo ući.

U međuvremenu, HDZ nam je ponudio da uđemo kroz prozor ako mislimo ući na sjednicu, na što naravno nismo pristali.

Birani smo od strane građana da bi sudjelovali u sjednicama, a ne da bi se skrivali i ulazili kroz prozor, a gradonačelnik Branko Dukić, Gradska uprava i policija morali su nam omogućiti i osigurati neometan rad.

Nažalost, zbog svih ovih događaja naši Amandmani nisu mogli doći na Dnevni red, ali zadovoljstvo je vidjeti kako su barem mali dio onog što smo pripremili, prepisali Enio Meštrović i Akcija mladih pa su umirovljenici dobili dio od onog što su u konačnici trebali i zaslužili.

Naš Amandman obuhvaćao je veći broj korisnika, to jest, umirovljenika i djece koja žive u riziku od siromaštva. Otprilike oko 7400 naših Zadranki i Zadrana trebali su dobiti božićnicu ili bon.

Upravo se čita

Image
'PJEVAJ SOKOLE'

VIDEO Kakva ekipa se skupila! Thompson u Čavoglavama slavio u društvu Ante Gotovine i Marka Skeje

Na kraju su mnogi izvisili zbog dogovora Enia Meštrovića i HDZ-a koji su izglasali rebalans proračuna i novu financijsku injekciju od 2,5 mil. kuna za KK Zadar.

Ova ponovno uzalud utrošena sredstva, nisu nikakva pomoć klubu i spašavanje KK Zadra, već isključivo nastavak agonije i spašavanje zadarskog HDZ-a", napisao je Radeta.

Superstar
Love island UK
BKFC 50
Elon Musk Show
default_cta
Život na vagi
Señorita 89
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
default_cta
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
POLICIJA SVE NEGIRA

Grmoja: 'Ministar Božinović i šef policije podržavaju zataškavanje ubojstva djevojke u Osijeku'

Više s weba