Greyp Bikes

Rimčeva tvrtka upozorila: 'Naši električni bicikli mogli bi uzrokovati samozapaljenje baterije. Kontaktiramo kupce'

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Proizvodnja novih, redizajniranih i poboljšanih baterija je već pokrenuta, a nove baterije će biti spremne za dostavu kupcima od 1. srpnja 2022 te će doći da dvogodišnjim jamstvom

23.3.2022. u 15:54/ RTL Vijesti

Tvrtka Greyp Bikes u vlasništvu Porschea i Mate Rimca upozorila je kupce svojih električnih bicikala na probleme s baterijama. Iz tvrtke preporučuju da ih se ne vozi dok ne dobiju nove baterije. 

Image
RAZMIJENILI IDEJE

Mate Rimac susreo svog 'najvećeg' konkurenta Elona Muska, objavio sliku: 'Bilo je intenzivno'

Image
RAZMIJENILI IDEJE

Mate Rimac susreo svog 'najvećeg' konkurenta Elona Muska, objavio sliku: 'Bilo je intenzivno'

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti. 

''Sigurnost naših kupaca je od najveće važnosti za Greyp Bikes. Pronašli smo potencijalni problem na nekim baterijskim jedinicama, te smo, kao mjeru predostrožnosti, odlučili provesti dobrovoljan opoziv svih baterijskih jedinica. Naime, na zahvaćenim biciklima postoji mogućnost da se krivo očitava razina napona. Takvo očitanje bi u rijetkim slučajevima moglo izazvati prekomjerno punjenje, koje bi nakon duljeg vremena moglo uzrokovati toplinski izboj, što može uzrokovati samozapaljenje baterije. Zbog toga smo trenutno u procesu kontaktiranja svih naših kupaca putem svih raspoloživih kanala (e-mail, obavijesti na biciklu, obavijesti putem Greyp aplikacije) i organizacije sigurnog recikliranja baterijskih jedinica.

Proizvodnja novih, redizajniranih i poboljšanih baterija je već pokrenuta, a nove baterije će biti spremne za dostavu kupcima od 1. srpnja 2022 te će doći da dvogodišnjim jamstvom. Svjesni smo da ova situacija, pogotovo zbog početka biciklističke sezone, uzrokuje neugodnosti našim vozačima pa smo zbog toga pripremili nekoliko pogodnosti kao znak zahvalnosti na njihovom strpljenju i razumijevanju. Svi postojeći kupci mogu ispuniti obrazac za zamjenu baterije koji su dobili putem e-maila te izabrati između nekoliko pogodnosti dok čekaju svoju novu i poboljšanu bateriju. Osim toga, produžiti ćemo postojeće jamstvo za 6 mjeseci, potpuno besplatno'', priopćili su iz Greyp Bikesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
divljački ispad

HGSS-ovac o premlaćivanju na Platku: 'Kolegu su brutalno udarili u glavu, jedva smo ga spasili'

Više s weba