Play logo
U ZNAK PROTESTA

Roditelji u Strožancu stali uz učiteljicu koja je dobila otkaz: Odbijaju djecu slati u školu

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Ranije je održana i konferencija za novinare dužnosnika stranke MOST ispred zgrade škole na kojoj su se nakon ove situacije prijetnje vršnjačkim nasiljem okupili roditelji, ali i učenici u znak podrške razrednici. Tada su se mogli vidjeti i natpisi 'Ne damo Zrinku'

31.5.2023. u 10:12/ Danas.hr
Play logo

Roditelji učenika jednog petog razreda u Osnovnoj školi Strožanac odlučni su u podršci razrednici Zrinki Perković Dodig pa tako svoje mališane neće slati u školu danas, ali ni sljedećih dana u znak protesta, javlja Dalmacija Danas.

Podsjetimo, ravnateljica Žana Prižmić uručila je razrednici petaša izvanredan otkaz kada je Perković Dodig progovorila o vršnjačkom nasilju nakon što je jedan od učenika petog razreda tijekom nastave zaprijetio željeznom šipkom učitelju i učenicima.

Play logo

Učenici iz istog razloga nisu išli u školu tri dana sredinom svibnja.

Ranije je održana i konferencija za novinare dužnosnika stranke MOST ispred zgrade škole na kojoj su se nakon ove situacije prijetnje vršnjačkim nasiljem okupili roditelji, ali i učenici u znak podrške razrednici. Tada su se mogli vidjeti i natpisi "Ne damo Zrinku".

Play logo
Love island UK
San snova
Obiteljske tajne
Elon Musk Show
default_cta
Kalifornikacija
Zig & Sharko
Ljubav je na selu
Skrivena istina
default_cta
Život na vagi
Play logo

Više s weba

Pročitajte još

Image
STANJE NA TERENU

FOTO Gomila se smeće u Rijeci, komunalci nastavljaju štrajk. Jutros na teren izašao samo jedan kamion

Play logo

Više s weba