Policija šuti

RTL doznaje: Škorina desna ruka je posljednjih godinu dana pod policijskom istragom: Je li zato Miro dao osta...

thumbnail
22.7.2021. u 18:37/ Ivana Ivanda Rožić

A sve je otkriveno navodno slučajno - nakon što su snimke iz stana završile u tuđim rukama. Iz policije ništa nisu htjeli potvrditi.

Što se krije iza naprasnog odlaska Miroslava Škore još službeno nije otkriveno, ali RTL doznaje neke javnosti potpuno neotkrivene, ali znakovite detalje.

Dosadašnji glavni tajnik Domovinskog pokreta i čovjek od najbližeg povjerenja Miroslava Škore pod istragom je policije od 2020-te.

Ima li to veze s iznenadnim odlascima može se samo nagađati, no policijska istraga koja traje nije nimalo bezazlena.

Nekad desna ruka Miroslava Škore - posljednjih godinu dana pod ozbiljnim optužbama. Sve je počelo krajem prošle godine, kada je policija Daria Žepinu službeno osumnjičila. I to da je preko određenih osoba ubacio uređaj za video i audio prisluškivanje Mate Radeljića.

Riječ je, kako doznaje RTL, o razdoblju od veljače do lipnja 2020-te. Uređaj je bio postavljen u Televizijskom prijemniku, u apartmanu u centru Zagreba, koji je u vlasništvu supruge Mate Radeljića.

A sve je otkriveno navodno slučajno - nakon što su snimke iz stana završile u tuđim rukama. Iz policije ništa nisu htjeli potvrditi.

Image
bivši glavni tajnik

Žepini je policija upala u stan prošle godine, Škoro nije ispitan: Ostaje nejasno tko je postavio prislušni uređaj

Image
bivši glavni tajnik

Žepini je policija upala u stan prošle godine, Škoro nije ispitan: Ostaje nejasno tko je postavio prislušni uređaj

MUP bez komentara 

"Ne možemo komentirati slučaj, jer obavljanje razgovora s bilo kojom osobom nije informacija koju možemo podijeliti s javnošću."

Mate Radeljić pred kamere ne želi. Kako doznajemo, svoj iskaz policiji je dao na samom početku. Suzdržan je i Žepina koji se trenutačno nalazi na godišnjem odmoru na Hvaru.

Dario Žepina godinama je radio u policiji. Bavio se poslovima sigurnosti u MUP-u.
I s Miroslavom Škorom prvo je počeo radeći u njegovom osiguranju. Ubrzo je postao član stranke, pa koordinator, a potom i glavni tajnik. Evo kako je jučer objasnio svoj odlazak, svega nekoliko sati nakon što je Miroslav Škoro objavio kako odlazi ss čelnog mjesta Domovinskog pokreta.

"Ja jučer i danas non stop odgovaram čemu ostavka, ja smatram da je to moralan čin, ja znam da to u Hrvatskoj politici nikako nije uobičajeno. Mi jednostavno i ovim činom pokazujemo da smo drugačiji od drugih", kaže glavni tajnik Domovinskog pokreta u ostavci Dario Žepina

Zašto je Žepina - po sumnjama policije - inicirao prisluškivanje Mate Radeljića? Istraga očito još uvijek traje. Mate Radeljić bio je savjetnik Predsjednice KolindeGrabar Kitarović.

Upravo se čita

Image
OTKUD LOGIKA?

Provjerili smo zašto u istoj banci u Hrvatskoj štediša na 10.000 eura zaradi 2 eura, a u Sloveniji 100 eura?

U fokus javnosti došao je kad je optužio čelnika SOA-e da mu je prijetio pa je morao otići. Ozbiljne optužbe iznio je i protiv bivše predsjednice.

Jedno vrijeme bio je u izbornom stožeru Miroslava Škore. Sve do 2019-te dok nije odjeknula vijest da su se razišli - iz nikad objašnjenih razloga.

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
bivši dinamovac

Nowotny na suđenju: 'Od Zorana Mamića dobivao sam 100 tisuća eura mjesečno na ruke'

Više s weba