BIVŠI SABORSKI ZASTUPNIK

Legendarni glazbenik Krunoslav Kićo Slabinac bori se za život, prijatelji mu poručuju: 'Mi te čekamo'

14.8.2020. u 19:08/ Ružica Đukić

Glazbenik i bivši saborski zastupnik Krunoslav Kićo Slabinac sediran je i život mu je ugrožen

Glazbenik i bivši saborski zastupnik Krunoslav Kićo Slabinac sediran je i život mu je ugrožen. Stanje mu se zakompliciralo nakon operacije srca koja je uspješno izvedena, no komplikacije su se pojavile na prsnom košu zbog patološke pretilosti. 

Ugrađeno mu je nekoliko premosnica pa je posljednjih nekoliko dana u intenzivnoj jedinici KBC-a Zagreb.

Nakon prve uslijedile još dvije operacije srca

Pionir rocka i legenda etno glazbe 76-godišnji Krunoslav Kićo Slabinac bori se za život. Nakon prve operacije srca, uslijedile su još dvije. 

Njegov menadžer za inozemstvo i dugogodišnji prijatelj Duško Lokin jutros je jedva susprezao suze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi smo očekivali za par dana da će izaći i da će biti sve dobro, a onda sam doznao od svojih prijatelja, od Ivana, njegovog sina, da situacija se ne odvija onako kako bi trebala. Danas sam doznao da je na respiratoru. Sad zašto, što, ja to ne znam. Ja mu šaljem svaki dan poruke, ali vidim da on to ne otvara", kazao je Lokin. 

S Kićom je već 20 godina prijatelj i Željko Krušlin Kruška. Za njega kaže da je čovjek koji tri sata može držati koncert i da cijelo vrijeme kompletna pažnja publike bude usmjerena samo na njega. Vijest da mu se stanje pogoršalo zatekla ga je i rastužila.

Upravo se čita

Image
Ginuli su masovno

Katar prvi put priznao 'stotine' poginulih radnika na gradilištima stadiona za SP 2022.

"Prvobitno, nakon što je operiran su bile vrlo povoljne vijesti o ishodu same operacije. Koliko znam premosnice su mu ugrađivali i sve je proteklo u redu", kazao je Krušlin. 

Proslavio 50 godina solo karijere

Krunoslav Kićo Slabinac nedavno je proslavio 50 godina solo karijere. Pjevao je sve,  od rocka do bećarca. Za njega kažu da je najveći showman svoje generacije, a njegovi prijatelji nadaju se da će baš zbog svog vedrog i optimističnog duha pobijediti bolest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kićo dragi, iznimno te cijenim i ti to znaš dobro. Tvoje vedar duh i tvoja stvarno ogromna životna energija koju imaš u sebi mislim da će presuditi i u ovom času i mislim, ne da mislim nego sam sto posto siguran, da ćeš se na sveopće zadovoljstvo vratiti nam se na glazbenu scenu i nastupati kao i do sada. Od srca ti to želim. Vjeruj mi, nisam jedini", poručio je Željko Krušlin Kruška. 

"Kićo je veliki optimista. Veliki. To znaju samo njegovi najbliži prijatelji i mislim da će iz svega ovoga izaći kao pobjednik, ponovo. Jer nakon moždanoga, ovo bi bilo fantastično. I ja ga čekam. Kićo dragi, ja te čekam", rekao je Lokin. 

A čekaju ga i vjerni poklonici njegove glazbe. 

Više s weba

Pročitajte još

Image

Petrov nije siguran da će u Vladu s Plenkovićem koji tvrdi: 'Sve ide dobro'

Više s weba