'PODUZELI SVE RADNJE'

Sakoman rekao da su policajaci na intervenciji šmrkali kokain. Policija: 'Razgovarat ćemo s njim'

Image

Slavko Sakoman

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Sakoman je za Danas rekao da će tijekom večeri razgovarati s pripadnicima kriminalističke policije, a iskaz će sutra dati i u Državnom odvjetništvu

24.1.2023. u 14:15/ Danas.hr

Slavko Sakoman, psihijatar i stručnjak za liječenje od ovisnosti za medije je ispričao navodne detalje policijske intervencije koja se dogodila 31. prosinca prošle godine. Sakoman je rekao da su policajci na intervenciju ponijeli kokain te da ga je dvoje policajaca, od njih troje, konzumiralo s osobama koje su zatekli u stanu.

Kako nam je ispričao Sakoman, na tulumu je bio i sin visokopozicioniranog dužnosnika koji, tvrdi psihijatar, nije konzumirao kokain.

Iz policijske uprave zagrebačke su za RTL Danas poručili da su upoznati s njegovom izjavom.

Image
STANJE ALARMANTNO

Sakoman: 'Sustav za kontrolu droga se nakon 2015. rasuo i tada je krenula prava epidemija ovisnosti'

Image
STANJE ALARMANTNO

Sakoman: 'Sustav za kontrolu droga se nakon 2015. rasuo i tada je krenula prava epidemija ovisnosti'

"Naravno, u interesu je ove policijske uprave utvrditi ili demantirate iznijete navode. Stoga je Policijska uprava zagrebačka odmah poduzela sve mjere i radnje iz nadležnosti policije, a kako bi provjerila, odnosno potvrdila istinitost navoda koje je iznio dr. Sakoman. Također, u sklopu provjera svakako ćemo obaviti razgovor s dr. Sakomanom. O svemu utvrđenom ovisit će daljnje mjere i radnje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sakoman je za Danas potvrdio da će s pripadnicima kriminalističke policije razgovarati tijekom večeri, a iskaz će sutra dati i Državnom odvjetništvu.

Više s weba

Pročitajte još

Image
ALEN UDOVIČ

Direktor Goranskog sportskog centra o tučnjavi na Platku: 'Najoštrije osuđujemo svaki vid nasilja

Više s weba