HOSPITALIZIRAN KOZLEVAC

Šef istarskog Stožera u bolnici: 'Nekoliko dana osjeća slabost. Imao je temperaturu i grlobolju'

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Dino Kozlevac je radi pogoršanja višednevnih respiratornih simptoma, tijekom dana hospitaliziran na Odjelu za pulmologiju Opće bolnice Pula

8.11.2020. u 20:42/ Hina

Načelnik istarskog Stožera Civilne zaštite Dino Kozlevac hospitaliziran je u nedjelju na Odjelu za pulmologiju pulske Opće bolnice zbog pogoršanja respiratornih simptoma.

"Kao dio dijagnostičkog postupka, u Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije uzet je uzorak brisa na Covid-19 koji je negativan. Opće stanje je stabilno i provode se sve terapijske mjere", izvijestili su u nedjelju navečer iz istarskog Stožera Civilne zaštite. 

Ravnateljica pulske bolnice dr. Irena Hrstić potvrdila je u izjavi za Hinu kako je Kozlevac tijekom dana hospitaliziran u bolnici zbog višednevne opće slabosti.

"Već nekoliko dana osjeća opću slabost, imao je par dana temperaturu i grlobolju, što su simptomi Covida-19, ali je njegov prvi test negativan. Neovisno o tome, a imajući u vidu činjenicu da je u posljednje vrijeme imao brojne kontakte, Kozlevac je smješten na Odjelu pulmologije gdje će idućih dana biti na opservaciji", izvijestila je dr. Hrstić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je i da će načelnik Stožera i zapovjednik Vatrogasne zajednice Istarske županije Dinko Kozlevac za par dana biti ponovno testiran na koronavirus. 

Više s weba

Pročitajte još

Image

Nikola Vikić-Topić nam se javio iz srca crvene zone, podno Velebita: slijedi nagla promjena vremena koja će zahvatiti veći dio Hrvatske

Više s weba