rekao na konferenciji za novinare

Sinčić izjavio da prebacuje donaciju kuće drugoj obitelji: Kazao da su počeli raditi s 'krivim ljudima'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Ne možemo dopustiti da netko komu smo dali novac i tko ima kuću prijeti našim volonterima i da se bahati

19.2.2022. u 13:55/ Hina

Zastupnik u Europskom parlamentu Ivan Vilibor Sinčić izjavio je u subotu u Zagrebu da se povlači iz donacije kojom je imao namjeru obnoviti jednu kuću kod Petrinje te da resurse prebacuje na obnovu kuće drugoj obitelj u Glini.

On je kazao da su shvatili da su počeli raditi s "krivim ljudima", a to nisu odmah provjeravali u žaru da što prije pomognu.

Ne možemo dopustiti da netko komu smo dali novac i tko ima kuću prijeti našim volonterima i da se bahati, kazao je Sinčić na konferenciji za novinare ispred Ministarstva gospodarstva u Zagrebu.

Pokazao je obavijest Općinskog državnog odvjetnika u Sisku u kojoj stoji da je protiv osobe kojoj su počeli graditi kuću, mlađeg punoljetnika S.K., podignuta optužnica pred Općinskim sudom u Sisku zbog kaznenog djela prijetnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PROZVAO DORH

Premijer Plenković: Ako Horvata zadrže u pritvoru, ne može biti ministar. Neka se DORH očituje zašto uhićenje za minoran predmet?

Image
PROZVAO DORH

Premijer Plenković: Ako Horvata zadrže u pritvoru, ne može biti ministar. Neka se DORH očituje zašto uhićenje za minoran predmet?

Sinčić je, najavio da će sagraditi kuću mladoj obitelji u Glini s malim djetetom, te da će o tome na vrijeme izvijestiti javnost.

Dosadašnju konstrukciju od industrijske konoplje prenijet će, kaže, na novo gradilište. Takvi materijali mogu se koristiti po suhom vremenu, pa će gradnja vjerojatno početi na proljeće, rekao je.

Upravo se čita

Image
DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Tommy neće prodavati pirotehniku: 'Uzrokuje štetne posljedice za ljude i životinje'

Više s weba

Pročitajte još

Image

Burilović opet predsjednik HGK

Više s weba