prijavili ga i uskoku

Sisačka policija prijavila i suspendirala policajca koji je novac od prometne kazne spremio u vlastiti džep

Image

Policija, Promet

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Zbog navedenog kaznenog djela Uskoku je podnesena kaznena prijava za zlouporabu položaja a policijski službenik je udaljen iz službe

26.9.2017. u 14:09/ Hina

Sisačko-moslavačka policija suspendirala je i prijavila Uskoku svog kolegu kojega tereti da je zadržao novac od kazne koju je vozačici naplatio nakon prometnog prekršaja.

U policiji koja je kriminalističko istraživanje provela u koordinaciji s Uskokom sumnjaju da je prometni policajac u travnju ove godine na petrinjskom području vozačici osobnog automobila sisačke registracije prilikom sankcioniranja prometnog prekršaja napisao potvrdu o naplaćenoj novčanoj kazni koju je ona na mjestu počinjenja prekršaja i platila.

Osumnjičeni je taj novac zadržao, a prilikom razduživanja je kaznu lažno prikazao i na taj način nastojao prikriti protupravno stečeni novac. Zbog navedenog kaznenog djela Uskoku je podnesena kaznena prijava za zlouporabu položaja, a policijski službenik je zbog postojanja osnovane sumnje na počinjenje teže povrede službene dužnosti udaljen iz službe do okončanja disciplinskog postupka, kažu u policiji.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Pričali smo s bivšim senatorom Rickom Santorumom o tome što zamjera Trumpu i što radi u Hrvatskoj

Više s weba