'kasno smo saznali'

Sjednica Odbora za zakonodavstvo odgođena jer se nisu pojavili Mostovci koji su predlagatelji zakona

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Sjednica Odbora za zakonodavstvo odgođena je jer se jutros nisu pojavili Mostovi predlagatelji zakona

17.10.2016. u 9:23/ Vijesti.hr

Iako je Božo Petrov najavio kako će se raditi užurbano, čak i subotom, to se nije dogodilo. Kao što se nije dogodilo ni da su se Mostovci pojavili na sjednici saborskog Odbora za zakonodavstvo.

Sjednica Odbora za zakonodavstvo odgođena je jer se jutros nisu pojavili Mostovi predlagatelji zakona, došao je samo Ivan Kovačić, koji je predstavio Zakon o financiranju političkih stranaka, prenosi N1.

Nakon što je SDP rekao da se taj zakon ne bi trebao donositi po hitnoj proceduri, sastanak je završio. Predsjednik Odbora Dražen Bošnjaković nije imao druge nego odgoditi sastanak jer se osim Kovačića nisu pojavili ostali Mostovi predlagatelji zakona, a između ostalih Odbor je trebao raspraviti izmjene Ovršnog zakona, Zakona o HRT-u, Zakona o HNB-u...

Kovačić na pitanje medija zašto se nisu pojavili Mostovi predlagatelji zakona kaže da je i on sam jučer tek u 18 sati dobio SMS da se jutros u pola 9 održava Odbor za zakonodavstvo, pa pretpostavlja da nisu stigli doći jer su bili kasno obaviješteni o sjednici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
teška jesen

Riječanima na jesen prijeti veliko poskupljenje vode: Vodovodu struja porasla s 6,9 na 30,5 milijuna kuna!

Više s weba