'kriminal par excellence'

Škoro razočaran zastupnicima: 'Da iz Banskih dvora mrtvu kokoš predlože za predsjednika Janafa, u Saboru bi i to izglasali'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ustvrdio je kako je parlament pretvoren u glasačku mašineriju

27.9.2020. u 16:50/ Hina

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro poručio je u nedjelju kako je bolje da je premijer znao za istragu u Janafu, a lagao da ne zna, nego da stvarno nije znao jer je to "kao da kapetan broda ne zna kuda plovi njegov brod".

"U HDZ-u su sad maknuli jednog saborskog zastupnika zbog onoga što se događalo u Janafu i postavili novog, ali i taj je poslovao s tvrtkom Elektrocentar Petek pa bi za par mjeseci i njemu mogli skinuti imunitet. Hoće li i tada premijer reći da nije znao", upitao se Škoro. Dodao je i kako je "Janaf kriminal par excellence" te da mediji nastoje skrenuti tu aferu s kriminala usmjeravajući je prema "Klubu" u Slovenskoj 9 i damama u mini suknjama.

Danas svaki grad i općina u Hrvatskoj imaju svoju Slovensku 9, izjavio je novinarima predsjednik Domovinskog pokreta na osnivačkoj skupštini bjelovarskog ogranka stranke.

Ustvrdio je i kako je Hrvatski sabor pretvoren u glasačku mašineriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da netko s Banskih dvora mrtvu kokoš predloži za predsjednika Janafa, u Saboru bi to izglasali", rekao je Škoro.

Image
ovo morate pročitati

Milanović još jednom pozvao Plenkovića na sastanak: 'Ispričavam se onima koje su premijer i suradnici namagarčili'

Image
ovo morate pročitati

Milanović još jednom pozvao Plenkovića na sastanak: 'Ispričavam se onima koje su premijer i suradnici namagarčili'

Govoreći o razlozima nastanka Domovinskog pokreta, istaknuo je da je u Hrvatskoj već desetljećima na snazi klasični duopol HDZ-a i SDP-a koji, tvrdi, vuče zemlju prema dnu.

Upravo se čita

Image
RTL Danas donosi

Kako dio poslodavaca želi rušiti rad nedjeljom i koji su razlozi onih za neradne nedjelje?

"Stvari ne idu u pravom smjeru i što god da analiziramo, sve je na dnu ljestvice. Kvaliteta života na dnu Europske unije, a korupcija na vrhu Europske unije. S ovakvom politikom i načinom poslovanja ne možemo to očekivati da se to promijeni, a posljedica toga je da smo u zadnjih nekoliko godina izgubili 400 tisuća ljudi", poručio je Škoro dodavši kako je za promjenu sadašnjeg stanja neophodno izmijeniti izborni zakon.

Na osnivačkoj skupštini za predsjednicu bjelovarskog ogranka Domovinskog pokreta izabrana je Dubravka Dragašević, zamjenice predsjednice su Davorka Bačeković – Mitrović i Lana Komljenović, dok je za rizničara izabran Danijel Pintić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon završetka službenog dijela skupštine, Škoro je u pratnji tamburaša otpjevao nekoliko svojih pjesama.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Bin Laden dobio nasljednika

Više s weba