sukob se nastavlja

Škoro uzvraća udarac! Objavio dokument: 'Kažu neki da nisu imali uvid u račun DP-a! Svaki dan su dobivali izvode, evo i dokaza'

Image

Miroslav Škoro

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL/Screenshot/Facebook Miroslav Škoro

Sukob u Domovinskom mostu iz sata u sat postaje sve dramatičniji

6.8.2021. u 14:35/ RTL Vijesti

Miroslav Škoro, bivši čelnik Domovinskog pokreta, u intervjuu za Večernji list kazao je da će svi koji tvrde da je s mjesta predsjednika otišao zbog navodno neprimjerenog odnosa sa svojom 25-godišnjom asistenticom Nikolinom Brajković i njezina navodnog trošenja stranačkih sredstava te svoje tvrdnje morati obrazložiti Državnom odvjetništvu, Državnom uredu za reviziju, Poreznoj upravi i sudu.

Škoro je u intervjuu precizirao da je 29. srpnja Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnio kaznene prijave protiv bivšega glavnog tajnika stranke Darija Žepine, predsjednika Nadzornog odbora Krešimira Bubala i članice Nadzornog odbora Ljiljane Vuletić.

Image
SUKOB U DOMOVINSKOM POKRETU

Bubalo odgovorio Miroslavu Škori, za RTL.hr rekao: 'Bombaš samoubojica zna što radi'

Image
SUKOB U DOMOVINSKOM POKRETU

Bubalo odgovorio Miroslavu Škori, za RTL.hr rekao: 'Bombaš samoubojica zna što radi'

Kontaktirali smo Bubala koji je u razgovoru za RTL.hr kazao da nema što posebno dodati na poteze, kako je nazvao Škoru, bombaša samoubojice.

"Bombaš samoubojica zna što radi", kazao je Bubalo za RTL.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je i da kada je Škoro u grupi Kluba zastupnika 17. srpnja napisao da financijska situacija u stranci nije dobra, da ga je to ponukalo da posjeti računovodstvo.

"Ja sam 19. srpnja zatražio od stranke da se napravi revizija, forenzika i inventura", kazao je te dodao da Miroslav Škoro kao predsjednik stranke još nije Nadzornom odboru dostavio izvješće za prošlu godinu.

Upravo se čita

Image
htjela se narugati?

Djevojka optužena za dilanje tvrdi da je lagala i kupcima podvalila čajeve i duhan

"Jasne su ovlasti i ovlaštenja. Jedno je prijava, a drugo je lažno prijavljivanje kaznenog djela za članove Nadzornog odbora", kazao je Bubalo.

"Zna se kod koga se nalaze odgovori o poslovanju", kratko je dodao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši glavni tajnik Domovinskog pokreta Darijo Žepina za N1 televiziju demantirao je Miroslava Škoru i kaže da nikada nije dobio ovlaštenje da ima uvid u stranačke financije iako je po Statutu bio odgovoran za financije. Koristio je debitnu karticu, ali napominje isključivo za stranačke troškove. Je li Škoro svoju koristio i privatno, kaže da ne zna, jedini koji su imali uvid u funancije, kaže, bili su Škoro i njegova asistentica Nikolina Brajković.

A onda se na Facebooku oglasio Miroslav Škoro. Objavio je fotografiju, odnosno screenshot na kojem se vidi kome je pregled izvoda računa bio dostavljan. Prema objavljenom screenshotu, izvod je bio dostavljan na tri mail adrese, među kojima je i mail adresa Darija Žepine.

Objavu je Miroslav Škoro prokomentirao riječima: "Kažu neki da nisu imali uvid u račun DP-a. Svaki dan su dobivali izvode. Evo i dokaza."

Pogledajte objavu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Ako Hrvatska postane svjetski prvak, ponedjeljak će možda biti neradni dan

Više s weba