OGLAS

poslušajte što je točno rekao

Škoro zaprijetio: 'Mogu mahati prstima, ali kad mi dođemo na vlast, dobit će po tim prstima'

Image
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Kazao je kako je glasovao za HDZ, Andreja Plenkovića i Kolindu Grabar Kitarović, ali kako sada može reći da to što rade ne valja

19.6.2020. u 21:40/ Hina, Vijesti.hr

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro poručio je u petak s predizbornog druženja s građanima Vukovara kako Domovinski pokret nije treća opcija, nego prva opcija bez koje se neće moći sastaviti nova poštena vlast u Hrvatskoj.

"U ovih nekoliko tjedana koliko postoji Domovinski pokret stvarno smo se potrudili da biračima ponudimo ono najbolje, da možda nakon dugo vremena mogu glasati 'za', a ne 'protiv'. Ja vas pozivam da glasate ZA ovu listu", kazao je Miroslav Škoro.


Ocijenio je da su oni koji vode velike stranke u Hrvatskoj "pljunuli na politiku kao brigu za javno dobro i čine sve što mogu da bi nastavili i u iduće četiri godine organiziranu pljačku Hrvatske".

Nećemo u Hrvatskoj slušati zapovjedi iz Bruxellesa

"Poručujem im iz Vukovara: 'Nećete više pljačkati Hrvatsku i nećete je više voditi kako ste je vodili i nećemo ovdje u Hrvatskoj slušati zapovijedi iz Bruxellesa'", poručio je Škoro.

Naglasio je kako Domovinski pokret u ishodište želi vratiti hrvatskog čovjeka i ljude koji su se dokazano zauzimali za sve ono što Vukovar simbolizira u Hrvatskoj.

Image
parlamentarni izbori 2020.

Puhovski: 'Kolinda Grabar-Kitarović mora pojačati žensku poziciju, a ne može dokazati da je silovana'

Image
parlamentarni izbori 2020.

Puhovski: 'Kolinda Grabar-Kitarović mora pojačati žensku poziciju, a ne može dokazati da je silovana'

Kazao je kako je glasao za HDZ, Andreja Plenkovića i Kolindu Grabar Kitarović, ali sada može reći da to što rade ne valja.

"I zato smo danas ovdje. Da pošaljemo poruku da to što rade ne valja", rekao je.


Ocijenio je i kako zadnji potezi predsjednika Vlade i HDZ-a Andreja Plenkovića i njegovih suradnika pokazuju tko je doveo Milanovića na vlast.

"Srednji prst koji je pokazala kandidatkinja HDZ-a je nešto što je trebalo puno puta pokazati nekim drugim ljudima i u nekim drugim prilikama", rekao je i dodao kako Domovinski pokret neće sudjelovati ni u kakvim vladama u kojima će se bilo koga ucjenjivati te ako bude trebalo - ići će se na nove izbore.

Rekao je i kako će učiniti sve da se vlast formira, pa ako bude trebalo, i formirati Vladu nacionalnog spasa.

"U njoj gospodin Plenković ne može biti premijer. Može biti ministar vanjskih poslova, to sam mu već ponudio", rekao je Škoro.


Upravo se čita

Image
Na COP28

Plenković upozorio na globalno zatopljenje: 'Bogate države moraju učiniti više protiv klimatskih promjena'

Penava: Plenković nije izašao u susret Vukovarcima

Nositelj liste Domovinskog pokreta u V. izbornoj jedinici, vukovarski gradonačelnik Ivan Penava kazao je kako se Domovinskom pokretu pridružio nakon što je uvidio da Vlada Andreja Plenkovića nije izašla ususret zahtjevima građana Vukovara; da se poštuje svačiji život, da se Vukovarcima važni procesi poput popisa stanovništva provedu po pravilima struke.

"Nažalost, dogovori s gospodinom Pupovcem i SDSS-om su bili važniji od ovoga jednog tako običnog zahtjeva. I treće, tražili smo investicije u grad Vukovar, ali nije bilo dovoljno hrabrosti i pokazalo se da su interesi lobija i mafije bili iznad interesa ovoga grada i županije", poručio je Ivan Penava i rekao kako je interes Vukovaraca i stradalnika Domovinskog rata iznad svake politike, a da Andrej Plenković to ne može shvatiti.

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro i kandidati s liste za V. izbornu jedinicu u Vukovaru su se družili s građanima u središtu grada. Prije toga su bili i u Vinkovcima.

"Mogu mahati prstima, ali kad mi dođemo na vlast, dobit će po tim prstima"

Škoro je posjetio i Slavonski Brod gdje se još jednom osvrnuo na slučaj "srednji prst", odnosno reakcije brojnih građana, među kojima je i bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koji su mu na mrežama pokazali srednji prst kao odgovor na njegovu izjavu da bi se silovane žene o pobačaju "trebale dogovoriti s obitelji". 


''Meni je to vrlo neprimjeren, nepristojan čin. Postoji želja HDZ-a i SDP-a da ideologiziraju ovu kampanju'', rekao je Škoro rekavši kako je to razina na kojoj oni komuniciraju, a koja je ispod njegove razine. 

''Nemojte nikada zaboraviti da se u Hrvatskoj, dragi građani, ovaj napaćeni narod trudi, radi, čini sve što može i zaradi 350 milijardi kuna tzv. BDP-a, a od toga država, nesposobna država i oni koji je vode potroše gotovo 175 milijardi kuna.Toga se oni boje. Oni se boje da će na vlast doći neovisni i pošteni ljudi koji će spriječiti da se ti novci rasipaju kao što su se rasipali do sada. Mogu mahati kojim god hoće prstima, to govori o njihovom karakteru, ali ono što je sigurno, kad mi dođemo na vlast, dobit će po tim prstima'',  priprijetio je Škoro.

Cjelovitu izjavu pogledajte u videu koji je objavio na svom službenom Facebooku, a počinje od 28. minute. 


Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
default_cta
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks

Više s weba

Pročitajte još

Image
USUSRET BLAGDANIMA

Poznati trgovački lanac nadmašio konkurenciju. Zaposlenicima će isplatiti božićnicu od čak 500 eura


Više s weba