riječi koje paraju srce

Stana u suzama za RTL: 'Ja napustiti ovo neću... Još nisam pojela koru kruha, ništa. Ne mogu jesti, ne mogu.....

thumbnail
2.1.2021. u 18:45/ RTL Danas

Potres je posebno potresao 200-tinjak stanovnika Majskih poljana.

Potres koji je zavio Hrvatsku u crno  - posebno je potresao 200-tinjak stanovnika Majskih poljana. 

Ondje je i reporterka RTL-a Ivana Ivanda Rožić koja je u RTL-u Danas razgovarala sa Stanom Bjelajac. Na početku se osvrnula na dvojicu susjeda koji su smrtno stradala u  potresu.

"Takvih nema, što su oni bili. Ljudi da ih nema, prava obitelj", kazala je u suzama, a potom opisala dan kada se dogodio razoran potres:

"Bila sam u kući kad je bio potres", kazala je i dodala:

Image
svi žele pomoći

Iz Crvenog križa otkrili koliko je do sada uplaćeno novca za stradale u potresu: 'Podijelili smo 129 tona hrane, 21.000 toplih obroka...''

Image
svi žele pomoći

Iz Crvenog križa otkrili koliko je do sada uplaćeno novca za stradale u potresu: 'Podijelili smo 129 tona hrane, 21.000 toplih obroka...''

"Nitko kod mene nije bio. Ja napustiti ovo neću, imam životinje od kojih živimo, ja, moja snaha i moje dvije unučice. Ja to ne mogu napustiti", rekla nam je Stana.

"Nisam bila ništa svjesna dva dana, sad sam tek, teško mi je, ja ne mogu, što da ja radim s 10 deka? Svaka čast ljudima, nemam riječi, ja još nisam pojela koru kruha, ništa. Pijem kavu i od toga živim. Ne mogu jest, ne mogu", kazala je u suzama.

"Iz Splita je došla kamp kućica za mene, da se smjestim... Ali je i kod njega bila uništena. Sve je dogovoreno, ali se još namještaj sređuje od gradonačelnika Ante Pranića. Možda još i sljedeću noć provedem na otvorenom", rekla je Stana Bjelajac za RTL.

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
bivši dinamovac

Nowotny na suđenju: 'Od Zorana Mamića dobivao sam 100 tisuća eura mjesečno na ruke'

Više s weba