OGLAS

DOMOVINSKI POKRET

Stipo Mlinarić kaže da su ga napali hakeri. Sa stranice mu čak skinuli i novac

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Ne znam zbog čega se to dogodilo i tko je to napravio, nikoga ne optužujem ali znam da je Centar dosad podnio pet kaznenih prijava u DORH te upravo ide i šesta kaznena prijava i mislim da je to jedan od razloga zašto sam meta bio baš ja', rekao je Mlinarić i pozvao službe da ga zaštite i nađu počinitelje

26.6.2023. u 14:57/ Hina

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić ustvrdio je u ponedjeljak da je meta hakerskog napada, rekavši da su u srijedu bile hakirane stranice DP-a te Centra dr. Ivan Šreter, koji se osobno osnovao kako bi se bavio procesuiranjem ratnih zločina i potragom za nestalima.

U srijedu je hakirana stranica Domovinskog pokreta, preuzeli su stranicu, no meta nije bio DP nego ja, hakirana je i stranica Centra dr. Ivan Šreter i s nje je skinuto dio novca, izjavio je Mlinarić u Saboru.


Image
simbolična gesta

VIDEO Domovinski pokret u Kumrovcu prekrio kip Tita. Zapjevali Thompsona, 'Oj hrvatska mati'...

Image
simbolična gesta

VIDEO Domovinski pokret u Kumrovcu prekrio kip Tita. Zapjevali Thompsona, 'Oj hrvatska mati'...

Dodao je da je stranica DP-a u roku od 24 sata odblokirana, a da su stranice Centra još uvijek hakirane te da je o svemu obavijestio policiju.

"Ne znam zbog čega se to dogodilo i tko je to napravio, nikoga ne optužujem ali znam da je Centar dosad podnio pet kaznenih prijava u DORH te upravo ide i šesta kaznena prijava i mislim da je to jedan od razloga zašto sam meta bio baš ja", rekao je Mlinarić i pozvao službe da ga zaštite i nađu počinitelje.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Saborska oporba želi potpomognutu oplodnju staviti na teret države: Koliko je put težak i zašto treba pomoć?'


Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
Viola boje mora
Love island Australija
default_cta
Barbie i njezine sestre
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Turbo fast
default_cta
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
NAKON 16 DANA

Završio prosvjed seljaka! Pokrovac: 'Idemo svojim kućama, ali ova borba je tek počela'


Više s weba