IZBORI U HDZ-U

Stožer Mire Kovača! Brkić: 'Izlazak HDZ-ovaca na izbore pokazuje da postoji emocija i ljubav'

15.3.2020. u 19:40/ Ilija Radić, I.Kri.

Kandidat za potpredsjednika HDZ-a iz tima Mire Kovača Milijan Brkić, gostujući u RTL-u Danas, zahvalio je svim HDZ-ovcima koji su se angažirali na izborima

Nakon što su u 19 sati zatvorena birališta na izborima za vodstvo HDZ-a, RTL-ov novinar Ilija Radić javio se iz Stožera Mire Kovača gdje se čekaju rezultati za predsjednika, zamjenika predsjednika i potpredsjednike HDZ-a. 

Kandidat za potpredsjednika HDZ-a iz tima Mire Kovača Milijan Brkić, gostujući u RTL-u Danas, zahvalio je svim HDZ-ovcima koji su se angažirali na izborima. "Njihov izlazak na izbore je dokaz da postoji emocija i ljubav i interes prema HDZ-u, a time i prema državi Hrvatskoj", rekao je Brkić.

VEZANI ČLANCI

Na pitanje zašto je bio kritičan prema sučeljavanju Plenkovića i Kovača na RTL-u, Brkić je kazao da nema ništa protiv duela i sučeljavanja. "Ali moramo biti svjesni karaktera ovih izbora jer ovo su unutarstranački izbori. Mislim da se sučeljavanja i debate moraju voditi unutar onih koji će birati i koji će odlučivati o kandidatima, u ovom slučaju to je HDZ", kazao je Brkić i dodao da se od prvog dana zauzimao za koncept da se svi kandidati zajedno predstavljaju članstvo bez obzira iz kojeg su tima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smatra da taboru Mire Kovača nije štetilo jučerašnje sučeljavanje na RTL-u. "Mislim da svi mi političari moramo gledati da svojim nastupima i djelima i postupcima ne štetimo stranci", kazao je Brkić. Odgovorio je i što će biti s njim ako ga članovi danas nisu izabrali za potpredsjednika stranke. 

"Uvijek sam govorio da treba poštovati volju naroda, u ovom slučaju članstva i kako ono odluči, tako će i biti. Ako ne dobijem potporu za potpredsjednika i dalje ću, kao i dosad, vjerno raditi za HDZ-a, a time i za hrvatsku državu i narod.       

Upravo se čita

Image
Presuda za kriminal

Tužiteljstvo: 37-godišnji direktor je zaslužio bezuvjetnu, a ne uvjetnu kaznu za 600.000 kn

Više s weba

Pročitajte još

Image

Nikola Vikić-Topić nam se javio iz srca crvene zone, podno Velebita: slijedi nagla promjena vremena koja će zahvatiti veći dio Hrvatske

Više s weba