vlasnik tri tvrtke

Student, a uz to i uspješan poduzetnik! 'Sve sam pokrenuo iz želje za radom, meni je to igra'

thumbnail
13.2.2020. u 8:45/ Ida Balen

Zagrebački dečko u Rijeci studira poslovnu ekonomiju, a uz to je postao jedan od najvećih uvoznika hrane

Ima 19 godina i tri tvrtke. Sa 17 je pokrenuo prvu, s kojom je postao jedan od najvećih uvoznika hrane iz svih dijelova svijeta za područje Balkana. Sve radi putem interneta i zove se Nikola Zec.

Prodaje pakete iz cijelog svijeta

''Osnivač sam brenda World food box, prve pozitivne medijske kuće u Hrvatskoj pod nazivom Gooders News i agencije Nikola Zec Business, koja svojim klijentima nudi suvremenu uslugu marketinga i video produkcije'', izjavio je Zec.

Sa 17 godina već je držao predavanje o poduzetništvu, jer ideja s kojom je uspio je briljantna. Preko web stranice počeo je prodavati pakete s grickalicama iz cijelog svijeta. Naručivalo se u dvije varijante, kao paket iznenađenja ili da kupac zna što je unutra. Dvije godine kasnije prelazi u veleprodaju. Proizvodi preko njegove tvrtke dolaze u kina i trgovačke lance širom Balkana.

''Ja sam sve te projekte pokretao iz neke vlastite strasti, iz volje za radom, iz volje da pokrenem nešto, što je meni jako zanimljivo i zapravo već od djetinjstva kad sam započeo s World Food boxom sa 17 godina, meni je to zapravo bila igra, samo što je sad postala malo ozbiljnija igra'', ispričao je Zec.

Toliko ozbiljna da je ubrzo pokrenuo agenciju za poduzetničko poslovanje i web stranicu s dobrim vijestima.

''Riječ je o prvoj pozitivnoj medijskoj kući u Hrvatskoj, gdje zapravo želimo promovirat pozitivnost i stvorit balans između pozitivnih i negativnih vijesti. Život postane jako lijep kad shvatite zapravo koliku kontrolu imate nad svojim životom, da me ne veseli ovo što radim ne bi radio, ja si i dalje ostavljam tu mogućnost da jednog dana kažem: 'Jooj, pa to možda nije za mene''', kazao je Zec.

Zagrebački dečko u Rijeci studira poslovnu ekonomiju. Sve stigne jer zna, kaže, iskoristiti vrijeme. Za ispite uči na putu od Rijeke do Zagreba, čak i u pauzama današnjeg snimanja. Biznismen, a tek mu je 19. No kada se ugase računala i kamere ne zaboravlja voljeti svoje tinejdžerske godine.

Tri sestre
Laži sa mnom
Señorita 89
Trag divljači
Život na vagi
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Kako zadovoljiti ženu
Elon Musk show

Više s weba

Pročitajte još

Image
DOZNAJEMO!

U Zagrebu pronađen Gabriel Matijević!

Više s weba