OBNOVA ĆE BITI ZAHTIJEVNA

Tri obitelji u vatrenoj stihiji u šibenskom zaleđu izgubile domove, prikupljaju se donacije za izgradnju novih!

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Sredstva se prikupljaju na račun Bilog Srca, a bit će ravnomjerno raspoređena - tako da svaka od tri obitelji dobije jednaku donaciju!

20.7.2022. u 21:37/ RTL Vijesti

"Nedavni požar velikih razmjera za brojne obitelji iz Rasline i Zatona značio je ono najgore što se može dogoditi - gubitak doma!" Tako su objavu započeli na Facebook stranici Bilo Srce. Kažu kako su montažne kućice dobrodošla pomoć - ali za prvu ruku.

"Znamo svi da ništa ne može zamijeniti trajni dom i sve one uspomene koje se nose za cijeli život", napisali su objavi na Facebooku. Pa su iz tog razloga pokrenuli humanitarnu akciju, zajedno s Društvom prijatelja Hajduka Šibenik. Cilj im je prikupiti pomoć za dvije obitelji iz Rasline i jednu iz Zatona.

"Četveročlana obitelj Radnić-Gulin i tročlana obitelj Miljak iz Rasline te dvočlana obitelj Bilušić iz Zatona unaprijed zahvaljuju svim navijačima Hajduka i ljudima dobre volje koji se odazovu pozivu i doniraju određena sredstva. Obnova će biti financijski zahtjevna i dugotrajna, stoga je svaka pomoć dobrodošla, bez obzira o iznosu o kojem se radi", kažu.

Sredstva se prikupljaju na račun Bilog Srca, a bit će ravnomjerno raspoređena - tako da svaka od tri obitelji dobije jednaku donaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Donaciju će koristiti isključivo za obnovu izgorjelih domova", tvrde.

Upravo se čita

Image
OČEVID U TIJEKU

U Zagrebu opet u zrak dignut bankomat

Uplate se vrše na račun HKNH Bilo srce, 8. Mediteranskih igara 2, 21000 Split, IBAN: HR7224070001100515943, opis plaćanja "za obnovu izgorjelih domova".

Inače, 'Bilo srce' zajednički je nazivnik za humanitarne akcije u organizaciji HNK Hajduk, KNH Torcida i Našeg Hajduka te brojnih Društava prijatelja Hajduka i podružnica Torcide uz sudjelovanje članova, navijača kao i veterana kluba, a osnovano je s ciljem da se pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
posljedica zakona iz 2015.

Enormni rast: Broj registriranih birača u dijaspori trostruko veći nego na zadnjim EU izborima

Više s weba