OGLAS

49-godišnji poduzetnik

Tko je Bandićev prijatelj u čijoj je kući umro? Glavni zastupnik svjetski poznate tvrtke, spominjalo ga se i u projektu zagrebačkog Manhattana

Image
Foto: Pixsell

'U potpunom sam šoku jer prijatelj mi je umro u mojoj kući. Teško je to, još uvijek ne vjerujem da se to dogodilo', kazao je Ivanović

1.3.2021. u 8:20/ RTL Vijesti

"U potpunom sam šoku jer prijatelj mi je umro u mojoj kući. Teško je to, još uvijek ne vjerujem da se to dogodilo", rekao je prijatelj zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, Sergej Ivanović.

U razgovoru za Jutarnji list Ivanović je rekao da se s Bandićem družio cijeli dan. Dodao je kako mu je teško govoriti o tome što se događalo u tim minutama u subotu blizu ponoći jer je i dalje u šoku s obzirom na to da se sve događalo u sekundi i bez ikakve najave.


Image
Zagreb

Tuga u Kozari Boku, najvjerniji birači šokirani Bandićevom smrću: 'Kao kad je Tito umro. Nitko više neće doći tu'

Image
Zagreb

Tuga u Kozari Boku, najvjerniji birači šokirani Bandićevom smrću: 'Kao kad je Tito umro. Nitko više neće doći tu'

"Ne, Milan se nije žalio ni na što, sve je bilo uobičajeno. Šalili smo se tijekom razgovora, a onda se u trenutku sve promijenilo. Dodatni je šok što se to dogodilo kod mene, u mojoj kući", ispričao je Bandićev prijatelj Ivanović.

A tko je Sergej Ivanović? Index piše da je riječ o 49-godišnjem poduzetniku koji je glavni zastupnik Nikea u Hrvatskoj. Sin je Pere Ivanovića, dugogodišnjeg direktora Slavije u doba socijalizma. Prije nego što je preuzeo Nike bio je trgovac automobilima.

No možda je i zanimljivije da je figurirao kao posrednik s arapskim šeikom Muhamedom Alabarom i njegovom tvrtkom Eagle Hills s kojom je Bandić potpisao memorandum o izgradnji takozvanog zagrebačkog Manhattana na mjestu današnjeg hipodroma, a dijelom i zagrebačkog Velesajma. 

Kao posrednika s arapskim investitorom ga spominje i slovenski list Finance, u kontekstu projekta u Ljubljani, a spominje se i njegova uloga u projektu zagrebačkog Manhattana.

Ime Sergeja Ivanovića se spominjalo i u optužnici Josipu Antiću Zefi za iznudu tešku više od 500 tisuća eura danas pokojnog Davora Golubića.


"Golubić je u strahu za svoj život nazvao Sergeja Ivanovića, rekao mu da je kuću prodao Antiću i da s njim sklopi kupoprodajni ugovor”, navodilo se u optužnici.

U klinču
Dosje Jarak
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
default_cta
Viola boje mora
Love island Australija
America's got talent
Superstar finale
Igra moje sudbine
default_cta
Život na vagi
American idol
VOYO KIDS
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
UBOJSTVO IVANE HODAK

Sumnjalo se u mafijaške obračune, osvete ocu ili partneru, ali istraga je pokazala nešto sasvim drugačije...


Više s weba