Predizborni serijal RTL.hr-a

Tomašević za RTL.hr pokazao karte pa komentirao: 'Politička kampanja nije puno drugačija od 'Big brothera''

13.5.2021. u 14:44/ RTL Vijesti

U nizu video intervjua koje vam donosimo uoči lokalnih izbora, predstavljamo vam kandidate za gradonačelnika ili gradonačelnicu grada Zagreba.

Vrijeme je za promjenu i Možemo bolje - to su dvije osnovne poruke kampanje Tomislava Tomaševića za gradonačelnika Zagreba i one, čini se imaju odjeka kod birača. Tomašević i njegova platforma Možemo ima dobre izglede na predstojećim izborima u Zagrebu.

U našem predizbornom serijalu video intervjua "Zagrepčani, za koga ćete glasati" s Anamarijom Matijaš već su razgovarali Jelena Pavičić VukičevićMiroslav ŠkoroJoško KlisovićVesna Škare OžboltAnka Mrak Taritaš, Davor Filipović, Davor Nađi, Željko Tokić te Zvonimir Troskot, a sada je red i na čovjeka kojemu ankete daju najveće šanse - Tomaševića.

Čelnik platforme Možemo je na zagrebačkoj političkoj sceni već dugi niz godina, a od prošlog je ljeta i u Saboru. Za mjesto gradonačelnika Zagreba se kandidirao još prošle godine, a njegova je kampanja temeljena na dugogodišnjem aktivističkom radu i aktivnosti u Skupštini Grada.

Posljednji je u nizu kandidata s kojima smo razgovarali. Pogledajte i odlučite za koga ćete glasati, jer za 20 godina vas nitko neće pitati gdje ste bili 1991. nego gdje ste bili 2021. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Bin Laden dobio nasljednika

Više s weba