Nakon utakmice

Torcidaši ne mogu kućama. Doznali smo što je s njima, uskočio je i Dinamo

Image
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

'Za sve ostale navijače Hajduka koji još nisu odlučili hoće li i na koji način krenuti prema Dalmaciji, GNK Dinamo je osigurao hranu i tople napitke u krugu stadiona', kazali su nam iz HNS-a

26.2.2023. u 18:45/ Danas.hr

Završio je još jedan derbi hrvatskog nogometa. Na Maksimiru u 23. kolu SuperSport HNL-a snage odmjeravaju Dinamo i Hajduk.

Prema dostupnim informacijama 1500 gostujućih navijača pratilo je ovaj susret na Maksimiru.

Image
ZADOVOLJNI DINAMOVCI

Ante Čačić: 'Baturina će biti Dinamov najveći izlazni transfer u povijesti'

Image
ZADOVOLJNI DINAMOVCI

Ante Čačić: 'Baturina će biti Dinamov najveći izlazni transfer u povijesti'

Ranije smo javili kako je od 14:30 do daljnjeg nema slobodnog cestovnog pravca za sve skupine vozila iz smjera Dalmacije prema unutrašnjosti i obrnuto.

"Po završetku utakmice gostujući navijači koji nisu iz Dalmacije kao i oni koji imaju nekoga kod koga mogu prenoćiti su ispraćeni iz kruga stadiona i užeg centra grada.

Za sve ostale navijače Hajduka koji još nisu odlučili hoće li i na koji način krenuti prema Dalmaciji, GNK Dinamo je osigurao hranu i tople napitke u krugu stadiona.

Policija s predstavnicima Hajduka intenzivno komunicira po pitanju stanja u prometu uz razumijevanje da se navijači žele vratiti u Dalmaciju, ali zbog vremenskih uvjeta se to nikako ne preporuča.

Postupci klubova i policije prije i poslije utakmice prema navijačima, pogotovo gostujućim, su u potpunoj suprotnosti sa sportskim rivalstvom koje imamo često prilike gledati", kazao nam je iz HNS-a Jurica Jurjević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
POTVRDILA OBITELJ

Pronađena je 27-godišnjakinja iz Imotskog koja je nestala u nedjelju u Zagrebu

Više s weba