PRIJE PONOĆI

Tri pijana muškarca se potukla u kafiću u Glini. Jedan od njih stolicom udario policajca

Image
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL/Ilustracija

Zbog počinjenih prekršaja sva trojica će biti prekršajno prijavljena sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira

17.10.2022. u 12:41/ RTL Vijesti

Trojica pijanih muškaraca u subotu 15 minuta prije ponoći u Glini su se verbalno i fizički sukobili i svi zadobili lakše ozljede, a jedan od njih je stolicom udario policajca.

Naime, prema izvješću Policijske uprave sisačko-moslavačke u sukobili su se u kafiću 30-godišnjak (2,09 promila), 27-godišnjak (2,58 promila) i 25-godišnjak (2,76 promila). Kada ih je policajac pokušao spriječiti u narušavanju javnog reda i mira, 30-godišnjak ga je udario stolicom i lakše ozlijedio.

Osumnjičeni 30-godišnjak je uz uporabu sredstva prisile uhićen te je doveden u prostorije policijske postaje, a za vrijeme uhićenja je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 27-godišnjak i 25-godišnjak su do otriježnjenja dovedeni i smješteni u posebne prostorije nadležne policijske postaje.

Zbog počinjenih prekršaja sva trojica će biti prekršajno prijavljena sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je zbog sumnje u počinjeno kazneno djelo Prisila prema službenoj osobi u pokušaju osumnjičeni 30-godišnjak uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Alen Šćuric

Zrakoplovni analitičar o nesreći u Puli: 'Često u takvim avionima lete amateri'

Više s weba